Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Μήλον της έριδος» η Ζακχαίου

«Μήλον της έριδος» η Ζακχαίου

Κοντά σε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Κυπριακού βόλεϊ βρίσκονται ελληνικές ομάδες και σε περίπτωση που αποφασίσει η αθλήτρια να έρθει στην Ελλάδα για σπουδές, η ομάδα που θα την “ντύσει” τελικά στα.. χρώματά της θα παρουσιαστεί στη φετινή σεζόν με “μπλοκ γρανίτη”.

Η διεθνής 18χρονη νταμπλούχος του Prestige Απόλλωνα και μαθήτρια της 3ης Λύκειου, ετοιμάζεται μετά το πλήθος διακρίσεων στην Κύπρο να κάνει το μεγάλο βήμα, ανοίγοντας τα τεράστια… φτερά της για να αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός συνόρων συνδυάζοντας τις σπουδές με την καριέρα της.

Με μπόι 192 εκατοστών, αλλά ακόμη πιο “μεγάλη” ψυχή η διεθνής με τις Νεάνιδες στη σάλα και με την Χατζηκωνσταντά στην άμμο, αναδείχθηκε στην φετινή ψηφοφορία της ‘Ενωσης Αθλητικογράφων Κύπρου ως η έβδομη καλύτερη αθλήτρια του 2015.

H φετινή συμπαίκτρια της δικής μας Κάταλιν Κις ήταν ένα από τα πιο σημαντικά “γρανάζια” στην καλοκουρδισμένη “μηχανή” του Prestige Απόλλωνα και του Γιαπάνη, “κατεβάζοντας τους διακόπτες” στο φιλέ, ωστόσο για να καταλάβετε καλύτερα την αξία της νεαρής Κυπριας διεθνούς δείτε εδω παλιότερο άρθρο του Κύπριου συντάκτη του “Φιλελεύθερου”, Ιάκωβου Κακουρή, όπου ο πολύπειρος στο άθλημα συνάδελφος πλέκει το εγκώμιο της υποψήφιας μπλοκέρ της Α1 Γυναικών.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κύπρια μαθήτρια έχει δεχθεί προτάσεις από πολλές και καλές ομάδες της Α1 γυναικών.