Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δυνατό φιλικό τεστ για την Ελπίδα με την Λέφσκι Σόφιας

Δυνατό φιλικό τεστ για την Ελπίδα με την Λέφσκι Σόφιας

Η Ελπίς Αμπελοκήπων αντιμετώπισε το απόγευμα της Παρασκευής την Λέφσκι Σόφιας σε ένα πολύ δυνατό φιλικό τεστ, στο “Ι. Λεμονίδης”. Το σκορ του αγώνα δεν δημοσιοποιήθηκε, αλλά η εμφάνιση των Θεσσαλονικέων ήταν πολύ ικανοποιητική.

Με αφορμή το φιλικό, ο προπονητής της Ελπίδας, Στέλιος Κουτουνίδης, μίλησε και για την γενικότερη πορεία της προετοιμασίας της ομάδας:

«Το παιχνίδι ήταν ένα καλό τεστ για εμάς. Ευχαριστούμε τη Λέφσκι για την ευκαιρία που μας έδωσε να παίξουμε ένα δυνατό, απαιτητικό φιλικό, να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και να δείξουμε ότι η ομάδα μας δουλεύει πάρα πολύ καλά».

«Μέχρι τώρα η προετοιμασία μας κυλάει πολύ καλά, υπάρχει πολλή διάθεση και όρεξη από τις αθλήτριες και έχουμε δείξει θετική εικόνα και στα τέσσερα φιλικά που έχουμε δώσει. Τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά, είμαι ευχαριστημένος από τα κορίτσια και ελπίζω να μην έχουμε τραυματισμούς ώστε να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Θα έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη χρονιά στη Volley League ως νεοφώτιστη ομάδα, αλλά έχουμε λόγους να πιστεύουμε ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει, ώστε να καταφέρουμε να παραμείνουμε στη μεγάλη κατηγορία».

Από την άλλη, η Λέφσκι, που έχει πλέον για προπονητή τον πρώην προπονητή Παναθηναϊκού και Πανιωνίου, Ντράγκαν Νέσιτς, μένει στη Θεσσαλονίκη για το τρίτο φιλικό της με αντίπαλο ελληνική ομάδα, καθώς αντιμετώπισε την Πέμπτη τον Άρη, νικώντας με 3-1, ενώ θα αγωνιστεί ξανά με τις κίτρινες του Φρέντι Μπρουκς το Σάββατο το μεσημέρι.

Ο Ντράγκαν Νέσιτς δήλωσε: «Ευχαριστούμε πολύ την Ελπίδα για την ευκαιρία να δώσουμε άλλο ένα χρήσιμο φιλικό ματς. Η αντίπαλη ομάδα έδειξε μεγάλη ποιότητα, ενώ εμείς δεν μπορέσαμε να βρούμε καλό αγωνιστικό ρυθμό, αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν ένα σημαντικό τεστ για εμάς. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Ελπίδα στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου».

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
23/09/2026

Ισοπαλία στο Μετς

Χωρίς νικητή έληξε το φιλικό μεταξύ Παναθηναϊκού και Θέτιδας Βούλας στο Μετς καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2 (25-19, 24-14, 18-25, 22-25).