Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μόλναρ : “Όλοι μαζί για τίτλους και κούπες”

Μόλναρ : “Όλοι μαζί για τίτλους και κούπες”

Αποφασισμένη να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στους τίτλους είναι η Μπριζίτκα Μόλναρ που πλέον βρίσκεται στην Αθήνα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από την διοίκηση των “πράσινων”.

Η 30χρονη Σέρβα ακραία έπειτα από 4 χρόνια επιστρέφει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό και είναι έτοιμη να οδηγήσει τις “πράσινες” στις διακρίσεις.

«Επέστρεψα στην Ελλάδα μετά από 4 χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενη και ελπίζω το ίδιο και για τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι μαζί θα κερδίσουμε ξανά τίτλους και κούπες και όλα στο τέλος θα πάνε καλά» δήλωσε η Μόλναρ στο “Ελ. Βενιζέλος”.

Η έμπειρη ακραία αναφερόμενη στους στόχους που έχει θέσει για την νέα καριέρα της στον Παναθηναϊκό τόνισε «Ήρθα εδώ για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό και πιστεύω ότι θα βοηθήσουνε όλοι για να κάνουμε το καλύτερο φέτος και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Θα χρειαστώ κάποιες προπονήσεις για να βρεθώ με τις υπόλοιπες κοπέλες, αλλά ξέρω κάποιες συμπαίκτριές μου όπως και τον προπονητή και είμαι βέβαιη πως όλα θα πάνε καλά».

Τέλος αναφερόμενη για τη συμπατριώτισσά της στον Ολυμπιακό, Λαζάρεβιτς και τον επίσης Σέρβο τεχνικό των ερυθρολεύκων, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, με τους οποίους όπως είπε δεν έχει επικοινωνήσει, τόνισε πως «είναι φίλοι μου, αλλά θα τους βρω απέναντί μου γιατί έτσι είναι ο αθλητισμός και θα πρέπει να παλέψουμε».

Την Μόλναρ στο αεροδρόμιο υποδέχθηκε ο Έφορος του γυναικείου τμήματος Τάκης Μαλακατές προσφέροντας της μια ανθοδέσμη και το Volleyplanet στο οποίο και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις. 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...