Βασιλαντωνάκη στο Volleyplanet: «Θέλουμε να προσφέρουμε μεγάλο θέαμα φέτος»
01/10/2026 01:57
Η Ανθή Βασιλαντωνάκη του Πανιωνίου μίλησε στο volleyplanet.gr μετά την λήξη του αγώνα της ομάδας της με την Γαλατασαράι και την ολοκλήρωση του διεθνούς τουρνουά “Κωνσταντίνος Καρέλιας”, δείχνοντας μια θετική εικόνα για την κατάσταση της ομάδας, με την έναρξη της σεζόν στον ορίζοντα.
Αναλυτικά:
Mαζί μας η Ανθή Βασιλαντωνάκη. Ανθή, τέταρτη θέση τελικά για τον Πανιώνιο, αλλά σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά. Εσύ πώς είδες την εικόνα της ομάδας και σήμερα και χθες?
Νομίζω χθες ήμασταν λίγο πιο “φρέσκες” από ό,τι ήμασταν σήμερα. Και τις δύο ομάδες όμως νομίζω τις κοντράραμε αρκετά. Δείξαμε κάτι πάρα πολύ καλό στην πορεία. Πιστεύω όσο περνάει ο καιρός και τα φιλικά, γίνομαστε όλο και καλύτερες και είμαστε, νομίζω, στον σωστό δρόμο.
Ένα σχόλιο γενικότερο για τη διοργάνωση και το πώς βρέθηκε ο κόσμος δίπλα στην ομάδα, ειδικά χθες.
Πανέμορφη διοργάνωση. Ειλικρινά μπράβο σε όλους όσους βάλαν το λιθαράκι τους για να γίνει αυτή η γιορτή του βόλεϊ στην Ελλάδα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που ήρθε να μας υποστηρίξει. Ήρθε χθες, μας δίνει πάρα πολλή ενέργεια μες στο γήπεδο. Και ελπίζω να συνεχίσουμε να έχουμε τέτοια ματς καθ’ όλην την διάρκεια της χρονιάς.
Αυτές οι εικόνες τραβάνε και περισσότερο κόσμο, πιστεύεις, στο γήπεδο με τη σεζόν να έρχεται;
Ναι, σίγουρα τραβάνε κόσμο. Έρχονται παίκτριες παγκόσμιας κλάσης να παίξουν στα ελληνικά γήπεδα. Και ελπίζω σιγά σιγά να μπορέσουμε και εμείς να προσφέρουμε ένα αντάξιο θέαμα.
Μέχρι στιγμής σε τι βαθμό ετοιμότητας βλέπεις την ομάδα;
Έχουμε ακόμα δρόμο, αλλά σιγά σιγά νομίζω βρίσκουμε το παιχνίδι μας, βρίσκουμε τα στοιχεία στα οποία υστερούμε και στα οποία πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω. Ελπίζω να γίνει γρήγορα αυτό.