Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νέα Διοίκηση στη Νέα Βύσσα, ανανέωση με Βλασακίδη

AO NEAS VYSSAS-LOGO-2017

Λευκό καπνό έβγαλε το πρωί της Κυριακής το «Σοφία Κανονίδου» στη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας καθώς οι εκλογικές αρχαιρεσίες στον σύλλογο ανέδειξαν νέα διοίκηση που επιτρέπει την ομάδα να επιστρέψει στην κανονικότητα της και μάλιστα να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Τάσο Βλασακίδη.

Σε κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας μπαίνει πλέον η Νέα Βύσσα Ορεστιάδας μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν το πρωί της Κυριακής και έφεραν να διοίκηση.

Η ομάδα του Έβρου έχει πλέον νέο Διοικητικό Συμβούλιο που μάλιστα με το «καλημέρα» έπιασε δουλειά ανανεώνοντας την συνεργασία της ομάδας με τον Τάσο Βλασακίδη που παραμένει τεχνικός των «κυανοκίτρινων» που θα έχουν στόχο την καλύτερη παρουσία τους στην ανανεωμένη Α2 γυναικών.

Παράλληλα τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και το ρόστερ της ομάδας για τη νέα χρονιά που όπως τονίζουν οι διοικούντες της Νέας Βύσσας θα έχει στόχο μια καλύτερη πορεία στην κατηγορία από την περσινή χρονιά.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Νέας Βύσσας Ορεστιάδας

Σήμερα11-6-2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00π.μ. στο κλειστό γήπεδο της Νέας Βύσσας  Σοφία Κανίδου διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου με τα εξής αποτελέσματα:

ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ:

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΥΜΒΟΥΛΙΟ (αλφαβητικά)

ΑΪΝΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΔΟΜΠΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΚΕΣΟΓΛΙΔΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΠΑΖΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ

ΣΕΡΚΕΛΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΦΑΡΜΑΚΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (αλφαβητικά)

ΛΕΜΠΙΔΟΥ ΖΩΗ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΖΙΟΡΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (αλφαβητικά)

ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΑΚΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΧΑΤΖΗΞΑΝΘΟΥΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Μετά το πέρας των αρχαιρεσιών οι νεοκλεγέντες συζήτησαν και ενημερώθηκαν για τα τεκταινόμενα μετά τη λήξη του πρωταθλήματος που συνοψίζονται στα εξής.

  1. Η Διοίκηση συνεχίζει τη συνεργασία με τον προπονητή Βλασακίδη Αναστάσιο
  2. Οι στόχοι της ομάδας ανεβαίνουν μετά την εμπειρία της πρώτης χρονιάς στην Α2 και ορίζονται σε μια καλύτερη πορεία από την περσινή.
  3. Για το σκοπό αυτό συνεχίζονται οι επαφές με αθλήτριες και σύντομα θα ανακοινωθεί το νέο ρόστερ της ομάδας.
  4. Η συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ θα γίνει στο προβλεπόμενο διάστημα των 10 ημερών οπότε θα υπάρξουν και οι νεότερες ενημερώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ