A2

Νέα «κανονιά» από Φίλιππο Βέροιας – Ιστορικό “μπαμ” με Στέλιο Τζιουμάκα

Νέα «κανονιά» από Φίλιππο Βέροιας – Ιστορικό “μπαμ” με Στέλιο Τζιουμάκα

Με εντυπωσιακό τρόπο συνεχίζεται η περαιτέρω ενίσχυση του Φίλιππου Βέροιας ενόψει της νέας χρονιάς στην Α2 Ανδρών, καθώς η διοίκηση των “ερυθρολεύκων” της Βέροιας, ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς ακραίου Στέλιου Τζιουμάκα.

Μία μεταγραφή “σταθμός” τόσο για την φιλόδοξη ομάδα, όσο και για τον ταλαντούχο αθλητή καθώς, έπειτα από έξι χρόνια διακρίσεων και επιτυχιών με τη φανέλα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, πρώτη ομάδα της καριέρας του, υπέγραψε εδώ και λίγες ώρες συμβόλαιο συνεργασίας με το Φίλιππο Βέροιας.

stelios_tnioumakas 2

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου

Η διοίκηση του Φίλιππου Βέροιας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ακραίο, Στέλιο Τζιουμάκα.

Η απόκτηση του διεθνούς άσου του Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015,  για την ομάδα μας έχει εξέχουσα σημασία, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» της Βέροιας, παρά το ενδιαφέρον που έδειξαν κι άλλα σωματεία για την απόκτησή του, θα είναι η δεύτερη ομάδα στην καριέρα του ταλαντούχου αθλητή, ο πατέρας του οποίου έχει καταγωγή από την Ημαθία.

stelios_tnioumakas 5

Ο ταλαντούχος αθλητής βρέθηκε πρόσφατα στη Βέροια, όπου γνωρίστηκε με τα περισσότερα μέλη της διοίκησης και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με το Φίλιππο Βέροιας.

Καλωσορίζουμε  τον  Στέλιο Τζιουμάκα  στην ομάδα μας και του ευχόμαστε μία επιτυχημένη χρονιά με υγεία και διακρίσεις.

Στέλιος Τζιουμάκας

Ο Στέλιος Τζιουμάκας, γιός του διακεκριμένου προπονητή, Σωκράτη Τζιουμάκα και αδελφός του διεθνή πρωταθλητή, Γιώργου Τζιουμάκα, είναι γεννημένος στη Θεσσαλονίκη στις 14/03/1998, αγωνίζεται ως ακραίος και έχει ύψος 1.93μ.

Το εντυπωσιακό στην καριέρα του ταλαντούχου άσου είναι ότι μοναδική ομάδα που αγωνίστηκε μέχρι σήμερα ήταν ο Ηρακλής, κάτι που δίνει ασφαλώς περισσότερη αξία στην επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Φίλιππο Βέροιας!

Με τα χρώματα του «Γηραιού», από έφηβος το 2013 μέχρι και την περσινή σεζόν έχει πολλές διακρίσεις, εκ των οποίων ξεχωρίζουν οι εξής: 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων 2013, Πρωταθλητής Παίδων ΕΠΕΣΘ 2014 και MVP του F4, Πρωταθλητής Εφήβων ΕΠΕΣΘ 2014, 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων 2014, 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων 2014 και βράβευσή του ως καλύτερος server του F4, πρωταθλητής και MVP της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων 2018.

stelios_tnioumakas 1

Αγωνίστηκε ως διεθνής με τις Εθνικές Εφήβων, όπου ήταν βασικό στέλεχος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα 2014 της Ρουμανίας, ενώ ως παίκτης στην Εθνική Παίδων  συμμετείχε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα 2014 στα Σκόπια.

Στo φετινό Grand Slam τουρνουά μπιτς βόλεϊ IOS OPEN ONE* STAR στο πλαίσιο του World Tour της FIVB  κατέλαβε την 5η θέση με συμπαίκτη τον Ιάσονα Κανέλλο.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Φίλιππου Βέροιας Βόλεϊ ο Στέλιος Τζιουμάκας δήλωσε τα εξής:

«Αποδέχτηκα την πρόταση του Φίλιππου Βέροιας, χωρίς δεύτερη σκέψη… Η παρουσία του Δημήτρη Πιτούλια στη διοίκηση αποτελεί για μένα εγγύηση, όπως εξάλλου και η συνέπεια, αλλά και η σημαντική προσφορά σε όλη αυτή την σπουδαία προσπάθεια, ενός νέου ανθρώπους με «φρέσκιες» και «ανοιχτόμυαλες» αντιλήψεις, όπως ο Αντιδήμαρχος, Θεόφιλος Κορωνάς.

Μια προσπάθεια, από την οποία το άθλημά μας θεωρώ ότι θα έχει μόνο όφελος και μακάρι να βρει σύντομα κι άλλους μιμητές.

Είμαι πολύ χαρούμενος, όχι μόνο γιατί είναι η πρώτη μεταγραφή της καριέρας μου, αφού από τότε που ξεκίνησα το βόλεϊ παίζω στον Ηρακλή, αλλά γιατί πάω στην ομάδα μιας πόλης, που είναι η γενέτειρα του πατέρα μου, μιας και κατάγεται από τη Φυτειά Ημαθίας.

stelios_tnioumakas 3

Ως στόχο, έχουμε ξεκάθαρα την άνοδο στην Volleyleague και πιστεύω πως το ρόστερ μας μπορεί να τον φέρει εις πέρας, με επιτυχία. Το γεγονός ότι, εκτός από τρία παιδιά, γνωρίζω πολύ καλά τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου, με τους οποίους έχουμε αγωνιστεί και παλιότερα μαζί, είναι πολύ σημαντικό, αφού έχουμε πολύ καλή «χημεία» και θεωρώ ότι με τη στήριξη του κόσμου μας στο γήπεδο και τη σιγουριά που αποπνέει η διοίκηση, θα φτάσουμε το στόχο μας».

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...