A2

Η Νέα Βύσσα τίμησε τον «Σαμ»

Η Νέα Βύσσα τίμησε τον «Σαμ»

Ο ΑΟ Νέας Βύσσας τίμησε την μνήμη του Νίκου Σαμαρά καθώς το κλειστό «Σοφία Κανονίδου» πραγματοποίησε έναν ξεχωριστό αγώνα με τις αθλήτριες του συλλόγου να αντιμετωπίζουν τους γονείς τους, ενώ λίγο νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας…

Ραντεβού στο γήπεδο είχε σήμερα η ομάδα της Νέας Βύσσας η οποία φρόντισε να τιμήσει την μνήμη του μεγάλου Νίκου Σαμαρά με ένα παιχνίδι διαφορετικό από τα υπόλοιπα.

Ένα παιχνίδι όπου οι μικρές αθλήτριες του συλλόγου αντιμετώπισαν τους γονείς τους σε ένα άκρως οικογενειακό αγώνα που στο τέλος του βρήκε και τις δύο πλευρές αγκαλιασμένες και με πολλά χαμόγελα.

Παράλληλα ο σύλλογος του Έβρου πραγματοποίησε και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα ζεστό παρά το «τσουχτερό» κρύο που επικρατεί στην περιοχή μια και ο υδράργυρος είναι στο 0 και αρχίζει να μετρά αντίστροφα.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...