Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Κώστας Ιωαννίδης στο τιμόνι του Αίαντα Ευόσμου

Ο Κώστας Ιωαννίδης στο τιμόνι του Αίαντα Ευόσμου

Ο προπονητής Κώστας Ιωαννίδης θα είναι ο διάδοχος του Ηλία Ζωλασταθιάδη στην άκρη του πάγκου του Αίαντα Ευόσμου, μετά από πέντε χρόνια, όπως ανακοίνωσε επίσημα η γυναικεία ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο πολύπειρος τεχνικός που έγραψε ιστορία με την άνοδο της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ, στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ, μέχρι χθες βρισκόταν στο τιμόνι του Πήγασου Πολίχνης (Β΄εθνική γυναικών ΕΠΕΣΘ), ενώ στο παρελθόν συνεργάστηκε και με άλλες ομάδες της “Νύμφης του Βορρά  (ΕΟΣ, Ηρακλής, ΔΑΣΩ, Πρωταθλητές Πεύκων).

Επίσης ο Θεσσαλονικιός προπονητής έχει βρεθεί και στον ομοσπονδιακό πάγκο της Εθνικής Νεανίδων, ως άμεσος συνεργάτης των κ.κ. Νίκου Μπουτσουρή, Ανέστη Γιαννακόπουλο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση

Ο Α.Π.Σ. Αίας Ευόσμου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Κώστα Ιωαννίδη για την θέση του προπονητή του γυναικείου τμήματος.

Ο κ. Ιωαννίδης πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ με ειδικότητα πετοσφαίριση και με μεγάλη εμπειρία τόσο ως αθλητής όσο και ως προπονητής , θα ηγηθεί της προσπάθειας του συλλόγου μας για την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα βρίσκεται για έκτη συνεχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της volleyleague γυναικών.

Καλώς ήλθες κόουτς!