ΔΙΕΘΝΗ

Ο Πιάτσα «έκοψε» «Μπόμπι» που πάει Κονστάντσα!

Ο Πιάτσα «έκοψε» «Μπόμπι» που πάει Κονστάντσα!

Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ περίμενε υπομονετικά τον Ολυμπιακό προκειμένου να δει αν θα ανανεωθεί η συνεργασία αλλά ο νέος προπονητής των Πειραιώτων, Ρομπέρτο Πιάτσα δεν έδειξε εμπιστοσύνη στο ότι ο Μπόμπι προέρχεται από τραυματισμό, παρόλο που ο Βούλγαρος άσος προπονείται από το Μάιο και θα συμμετέχει και στο Euro 2015.

Οι δυο μεριές πάντως -Πιάτσα και Γιορντάνοφ- συναντήθηκαν στη Βάρνα όπου ο ιταλός τεχνικός πήγε να παρακολουθήσει τον όμιλο του World League. Εκεί ο κόουτς του Ολυμπιακού σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet φάνηκε από την αρχή διστακτικός με την περίπτωση του “Μπόμπι” και ο λόγος ήταν η αποχή του λόγω του τραυματισμού από την αγωνιστική δράση. Ο Βούλγαρος μπόμπερ μεταξύ άλλων του ανέφερε ότι ο μεγαλύτερος καθρέφτης είναι το γήπεδο και ότι αν μη τι άλλο αυτό φαίνεται και από την κλήση του στην Εθνική και τη διαρκή προετοιμασία του. Ωστόσο, όλα είχαν πάρει το… δρόμο τους!

Σαν σωστός επαγγελματίας αλλά και αρκετά δεμένος με την ομάδα ο Γιορντάνοφ έδωσε προτεραιότητα στον Ολυμπιακό -αφού ας μην ξεχνάμε ότι οι Πειραιώτες πλήρωσαν την επέμβαση και την αποθεραπεία στον ώμο του- αλλά παράλληλα στο διάστημα αυτό δέχτηκε προτάσεις. Σύμφωνα πάντα με ασφαλείς πληροφορίες του Volleyplanet, ο Βούλγαρος άσος αρνήθηκε πρόταση της γαλλικής Πουτιέ ενώ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη ρουμανική Κονστάντσα.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός φάνηκε πως είχε… βγει στην αναζήτηση διαγωνίου με το Volleyplanet να αποκαλύπτει το όνομα ενός εκ των υποψηφίων, του Ολλανδού Καϊν Φαν Νταϊκ.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...