DARK ROOM

Ο… προκλητικός κύριος Σπιριντόνοφ (fotos)

Ο… προκλητικός κύριος Σπιριντόνοφ (fotos)

Ο 29χρονος χρυσός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου, Αλεξέι Σπιριντόνοφ,  που το 2011 τιμωρήθηκε από την ομοσπονδία βόλεϊ της Ρωσίας λόγω μέθης για έξι μήνες επιβεβαίωσε για πολλοστή φορά ότι δίκαια κατέχει τον τίτλο του «παλιόπαιδου» του αθλήματος με τα… προβοκατόρικα«τιτιβίσματά» του στο Twitter κατά των Πολωνών!

Ο Ρώσος διεθνής, που το 2013 στο Eurovolley Δανίας-Πολωνίας στέφθηκε πρωταθητής Ευρώπης, τα τελευταία 24ωρα αποτελεί το «κόκκινο πανί» για τους οπαδούς της Πολωνίας, που μέσα στην πικρία για τον αποκλεισμό της ομάδας τους μέσα στο ίδιο τους το σπίτι έχουν και το Σπιριντόνοφ να τους “τρολάρει” και από πάνω με τα… προβοκατόρικά του«τιτιβίσματά»!.

DIgNhPsWsAA5-4s

Στο πρώτο αρχικά tweet του, στις 30 Αυγούστου περιγράφει με μία χειρονομία τον οδυνηρό αποκλεισμό της Πολωνίας από την Σλοβενία… γράφοντας: “Πως είστε; Αγάπη…”

Στη δεύτερη φωτό, την επόμενη μέρα, με μία ακόμη αχαρακτήριστη χειρονομία του, από το γυμναστήριο, στέλνει τους… χαιρετισμούς σχολιάζοντας: «Γεια σου Πολωνία».

DIj7bp1XUAQ2rNQ

Και στο τρίτο, πριν από 15 ώρες, ανέβασε μία παλιά προσωπική του, αυτή της κεντρικής φωτό γράφοντας ως σχόλιο: “Πολωνία, να πως μοιάζουν οι πρωταθλητές Ευρώπης».

Η κόντρα πάντως του Σπιριντόνοφ με τους Πολωνούς, κρατάει εδώ και αρκετά χρόνια, αφού κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Γερμανία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2014, που πραγματοποιήθηκε στην Πολωνία, με μία ακόμη χειρονομία του, όπου “πυροβόλησε ” προς την πλευρά της κερκίδας των οπαδών, έλαβε αυστηρή προειδοποίηση από την FIVB, που το θεώρησε ως έλλειψη σεβασμού προς τους οπαδούς. Αντί όμως να συνετιστεί από το «καμπανάκι» της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, εκείνος προσέβαλλε επανειλημμένως σε δηλώσεις του στα ρώσικα ΜΜΕ, τους οπαδούς της Πολωνίας.

SPIRIDONOV

Τέλος τον Μάιο του 2015 ο Σπιριντόνοφ τιμωρήθηκε με ποινή 2 αγωνιστικών για απρεπή συμπεριφορά στον αγώνα ενάντια στη Γερμανία, με αποτέλεσμα να χάσει στην αρχή του World League στις 28 και 29 Μαΐου τα δύο ματς της Ρωσίας κατά της Πολωνίας.

Επειδή όμως «γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος» μήπως θα έπρεπε να περιμένει, αν όχι τον αποψινό ημιτελικό με το Βέλγιο, τον τελικό με μία εκ των Σερβία-Γερμανία;