Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο ΖΑΟΝ τιμά την ιστορία του (fotos)

zaon_4

Ημέρες δόξας μιας από τις σημαντικότερες ομάδες του γυναικείου βόλεϊ, του Ζηρινείου Αθλητικού Ομίλου Νέων θα  αναβιώσουν την Δευτέρα 25/01/2016 στην εκδήλωση που διοργανώνει  στις 19.00 στο Πολιτιστικό κέντρο της Κηφισιάς (Δημαρχείο) ο ιστορικός σύλλογος της Κηφισιάς.

 

zaon1

 

Στο σημαντικό αυτό ραντεβού, που θα τιμήσουν με την παρουσία τους σπουδαίες μορφές του ελληνικού βόλεϊ, που πέρασαν από την πολυνίκη ομάδα τα τελευταία 50 χρόνια, θα βραβευτούν οι αθλήτριες που και κατέκτησαν κάποια διάκριση από τα 5 Πανελλήνια Πρωταθλήματα (1974, το 1975 και το 1976, 1980, 1981, όλα με Προπονητή τον Σούλη Τουρσούγκα) και το Κύπελλο Ελλάδας, που πανηγύρισε το 2002 η ομάδα, υπό τις οδηγίες του τεχνικού, Γιώργου Σαμαρά.

 

zaon 8

 

Μιλάμε δηλαδή για κάποιες από τις μορφές του ελληνικού βόλεϊ, όπως η νυν τεχνικός της ομάδας, Πέπη Μπλάμη, η Βέρα Καλλιγέρη, η Μαρία Γακραγκούνη, Πέπη Μάσσου, η Κίτσα Γιαλένιου, η Γκαμπριέλα Καπένη, η Έφη Μαρτσουκάκη και τόσες άλλες που σε αυτό το μισό αιώνα ζωής του συλλόγου έχουν «γράψει» τη δική τους ιστορία στο άθλημα.

 

zaon7

 

Παράλληλα στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί και ένα μοναδικό λεύκωμα με σπάνιες και ανέκδοτες φωτογραφίες μερικές εκ των οποίων σας παρουσιάζει το Volleyplanet.

 

zaon 5

 

zaon3

 

zaon 9

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ