Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Όλο και ψηλότερα ο πήχης του Φοίνικα Σύρου

Όλο και ψηλότερα ο πήχης του Φοίνικα Σύρου

Με χαμόγελα, αισιοδοξία και υψηλές φιλοδοξίες ενόψει της φετινής Volleyleague, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η πρώτη συγκέντρωση του Φοίνικα  στην οποία έδωσαν το παρών Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και αθλητές!

sygkentrosi_foinika_syroy 1

Παρουσία σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου ο πρόεδρος του συριανού ΤΑΑ, Αντώνης Ρούσσος,  καλωσόρισε τον καινούριο προπονητή και τους παίκτες και ευχήθηκε πάνω από όλα υγεία και η χρονιά που έρχεται να φέρει επιτυχίες και χαμόγελα σε όλους. Παράλληλα, πρόσθεσε πως η διοίκηση θα κάνει το καλύτερο δυνατό και θα είναι δίπλα στους παίκτες σε ό,τι χρειαστούν.

sygkentrosi_foinikas_syroy3

Από την πλευρά του  ο νέος προπονητής Σάσα Στεφάνοβιτς καλωσόρισε τους 12 παρόντες αθλητές, ευχήθηκε υγεία και δεσμεύθηκε ότι όλη η ομάδα θα δουλέψει σκληρά για να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα. Μετά από ολιγόλεπτη συζήτηση που είχαν στα αποδυτήρια άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί της Τρίτης 29 Αυγούστου, όπου ξεκινά και τυπικά η προετοιμασία των “Πειρατών”.

Τέλος νέο πρόσωπο, πλην του προπονητή και των νεοπαοκτηθέντων αθλητών, ήταν ο Σταύρος Μαραγκός που θα έχει το ρόλο βοηθού του κ. Στεφάνοβιτς και «συνδετικού κρίκου» ανάμεσα στην διοίκηση και την ομάδα.

Πηγή: Sportcyclades24.gr
Φωτό: Sportcyclades24.gr/Αντώνης Σολάρης