ΔΙΕΘΝΗ

Πανηγύρισε σαν στο… σπίτι του ο Φράγκος

Πανηγύρισε σαν στο… σπίτι του ο Φράγκος

Ακόμη μία νίκη με τη νέα του ομάδα, τη Φραγκφούρτη πανηγύρισε το Σάββατο στην 15η αγωνστική της Bundesliga ο Ανδρέας Φράγκος, ο οποίος κόντρα στην γηπεδούχο TV Ρότενμπούργκ είχε την αίσθηση ότι… παίζει ακόμη στην ελληνική Volleyleague!

Και αυτό γιατί πέρα από τους συμπαίκτες του, τον Βασίλη Κωστόπουλο και τον Σέρβο Μιλίγια Μρντακ (πρώην άσος του Φοίνικα Σύρου) στην αντίπαλη ομάδα αγωνίζεται ως λίμπερο πλέον, ένας ακόμη γνώριμος παίκτης στο ελληνικό κοινό, από την παλιότερη θητεία του στον Ηρακλή (2007), ο Βραζιλιάνος “Ίντι” Λίμα Μάρτινς Ιντνερ Φαουστίρ.

Ωστόσο, το έργο της παρέας του Φράγκου με εξαίρεση το τελευταίο σετ, αποδείχθηκε εύκολο, καθώς ο Έλληνας ακραίος, που δεν έχει κλείσει ούτε μήνα στη νέα του ομάδα, σημείωσε 6 πόντους (6/15 επ., 25% αρ. υπ) στο 3-0 (25-18, 25-20, 25-23) της United Volleys Φραγκφούρτης. Στα δύο σετ που αγωνίστηκε ο Μρντακ πέτυχε ισάριθμους πόντους, ενώ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Ντε Ρόκο, ο Κωστόπουλος.

Για την Φραγκφούρτη, που με ένα ματς λιγότερο και 30 βαθμούς βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, όπου στην κορυφή συγκατοικούν με 37 πόντους οι Χίπο Τιρόλ και Φριντριχσχάφεν, ακολουθεί την Πέμπτη 7/2 το εντός έδρας ματς με την 4η Μπερλίν