Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πήρε Εμμανουηλίδου, κράτησε Τέζα

Πήρε Εμμανουηλίδου, κράτησε Τέζα

Λίγο πριν αναλάβει στα χέρια του το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού, ο Σέρβος νέος τεχνικός Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, η πρών κεντρική του Πανναξιακού, Μελίνα Εμμανουηλίδου (1994, 1.88) αντικατέστησε την Αλίκη Κωνσταντινίδου στην νταμπλούχο ομάδα, η οποία ανανέωσε τη συνεργασία της και με την έμπειρη πασαδόρο.

Η 21χρονη μπλοκέρ, που στην φετινή εντυπωσιακή πορεία της Νάξου σε Ελλάδα και Ευρώπη “έκλεψε την παράσταση”, αφού με τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις και τα στατιστικά για Όσκαρ κατάφερε να κερδίσει δις τον τίτλο της ΜVP, ήταν εδώ και χρόνια στα υπόψην των ερυθρόλευκων, αλλά τελικά το… φλέρτ που υπήρχε από το 2012 κατέληξε μετά από τρία χρόνια σε γάμο!

Παράλληλα μέλος της ομάδας των επιτυχίων, παρέμεινε σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet και η Αρετή Τέζα, η οποία όποτε χρειάστηκε και της ζητήθηκε η συμβολή της, ήταν πάντοτε παρούσα και με την εμπειρία και τα “μαγικά” της χέρια, ουκ όλιγες φορές, “έβγαλε τα κάστανα” από τη φωτιά για τις “ερυθρόλευκες”.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...