A2

«Πυροδοτεί» νέα βόμβα ο Φίλιππος Βέροιας με Γιώργο Τζιουμάκα

«Πυροδοτεί» νέα βόμβα ο Φίλιππος Βέροιας με Γιώργο Τζιουμάκα

Στο στόχαστρο της  φιλόδοξης ομάδας της Βέροιας βρίσκεται ο διεθνής πρώην άσος της ΑΕΚ, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του Φίλιππου, λίγες μόλις μέρες πριν από την πρεμιέρα της Α2 Ανδρών.

Μετά λοιπόν από την παρουσία του Σωκράτη Τζιουμάκα στο τιμόνι της ομάδας και του γιου του Στέλιου στα άκρα, η διοίκηση του Φίλιππου Βέροιας ελπίζει ότι θα “ντύσει” στα χρώματά του ένα ακόμη μέλος της οικογένειας των πρωταθλητών, τον 24χρονο πρώην “μπόμπερ” της ΑΕΚ, Γιώργο Τζουμάκα.

Σε περίπτωση που τελικά  οι  διαπραγματεύσεις καρποφορήσουν, η εμπειρία του Έλληνα διαγώνιου από την θητεία του στο ιταλικό πρωτάθλημα (Κούνεο , Περούτζια, Πιατσέντζα και Καστελάνα Γκρότε), αναμένεται να κάνει την διαφορά στην ομάδα που από τη στιγμή που “συστήθηκε” ξανά μετά από χρόνια στον κόσμο του βόλεϊ, έχει ως στόχο την άνοδο στην Volleyleague.

Εξάλλου θα είναι μια ευκαιρία να σμίξει και πάλι η οικογένεια Τζιουμάκα, κάτι που είχε να συμβεί από τις υποδομές του Ηρακλή.

Περισσότερες εξελίξεις για τη μεταγραφή ή όχι του Τζιουμάκα, αναμένονται μετά το φιλικό του Φίλιππου Βέροιας με τον “Γηραιό” στη Μίκρα, την Πέμπτη στις 17.30.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...