BETOSFAIRA

Ποντάρουμε σε Ρουμανία, Τυνησία και Πορτογαλία

Ποντάρουμε σε Ρουμανία, Τυνησία και Πορτογαλία

Πιστοί στο ραντεβού μας και σήμερα πάμε να δούμε τις 4 δυνατές επιλογές που ξεχωρίσαμε….

Κύπελλο Ρουμανίας

Κραϊόβα-Πλοίεστι

Το Final 4 κυπέλλου της Ρουμανίας θα γίνει στην έδρα της Γκαλάτι. Η Πλοιέστι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος την προηγούμενη Τρίτη θέλει να περάσει στον τελικό για να διεκδικήσει το νταμπλ και να κλείσει έτσι μια πετυχημένη απο κάθε άποψη χρονιά…Η Κραϊόβα δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους πρωταθλητές και περιμένω μία εύκολη επικράτηση για την ομάδα του Παναγιώτη Κουντουρίδη.

Γκαλάτι-Ζαλάου

Πληγωμένο θηρίο είναι η Γκαλάτι που έχασε στο νήμα τον τίτλο του πρωταθλητή. Όλοι την θεωρούσαν στην αρχή της σεζόν ως το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλητή αλλά κάποια άσχημα αποτελέσματα ήταν αρκετά για να κάνουν την ζημιά… Πλέον όλοι στο στρατόπεδο της Γκαλάτι θέλουν να κλείσουν την χρονιά με την κατάκτηση του κυπέλλου και έχουν αρκετές πιθανότητες να το καταφέρουν καθώς διοργανώνουν το Final 4. Η Ζαλάου είναι μία φιλότιμη ομάδα αλλά έχει περιορισμένες δυνατότητες…

Κύπελλο Τυνησίας

ΕΣ Τούνις-Ετουάλ Σπορτίβ Σαχέλ

Άξια κατέκτησε πριν μία εβδομάδα τον τίτλο του πρωταθλητή η ομάδα της ΕΣ Τούνις. Μπορεί στον πρώτο γύρο να είχε άσχημα αποτελέσματα αλλά η ομάδα στον δεύτερο γύρο έκανε καταπληκτική πορεία και στα πλέι οφ διέλυσε τους πάντες χωρίς μάλιστα να κάνει ούτε μία ήττα….. Σήμερα παίζει με την Ετουάλ Σπορτίβ Σαχέλ που πήρε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Θεωρώ ακλόνητο φαβορί την ΕΣ Τούνις και περιμένω απο τους πρωταθλητές Τυνησίας να κάνουν το νταμπλ και να κατακτήσουν και το κύπελλο.

Πορτογαλία

Σπόρτγινκ Λ.-Μπενφίκα

Μεγάλες μάχες είχαμε ανάμεσα σε Σπόρτινγκ και Μπενφίκα στην σειρά των τελικών και ο τίτλος θα κριθεί σήμερα στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς. Οι έδρες έπαιξαν ρόλο σε αυτή την σειρά και καμία ομάδα δεν έκανε το μπρέικ. Φέτος η Σπόρτινγκ σε 3 αγώνες μέσα στην έδρα της έχει κερδίσει ισάριθμες φορές την Μπενφίκα. Κάτι ανάλογο περιμένω να γίνει και στον πέμπτο τελικό και η ομάδα του Αγκάμεζ να πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Πρόταση

Πλοιέστι 2 (1,22)

Γκαλάτι 1 (1,30)

ΕΣ Τούνις 1  (1,66)

Σπόρτινγκ Λ. 1 (1,66)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.