A2

To’ ριξε στο… Καλαματιανό ο Κώστας Δαλακούρας

To’ ριξε στο… Καλαματιανό ο Κώστας Δαλακούρας

Μετά την απογοητευτική χρονιά του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και την αποχώρησή του ιστορικού σωματείου του Έβρου από τη Volley League της νέας αγωνιστικής σεζόν, ο Αλεξανδροπουλίτης ακραίος Κώστας Δαλακούρας θα αγωνιστεί φέτος στην Καλαμάτα, ενισχύοντας την προσπάθεια του τοπικού συλλόγου ΑΟ Καλαμάτα 80 για διάκριση στη νεοσύστατη  Preleague.

Ο 32χρονος διεθνής άσος (1.97μ) που εκτός από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, έχει αγωνιστεί στην Κομοτηνή και στη γερμανική Μίτελντόιτσλαντ, ανακοινώθηκε και επίσημα από τους “Λύκους” της Μεσσηνίας.

“Με μεγάλη χαρά η διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνει την συνεργασία για τη σεζόν 2020-2021 με τον αθλητή Κώστα Δαλακούρα!

Ο Κώστας ο οποίος προέρχεται από “τη μεγάλη του βολει σχολή” της Αλεξανδρούπολης, είναι 30 ετών και βλέπει τον κόσμο από τα 197 εκατοστά. Αγωνίζεται στη θέση του ακραίου με ιδιαίτερη ικανότητα στην υποδοχή. Ξεκίνησε το βόλεϊ στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με τον οποίο αγωνίστηκε στα σαλόνια της Α1 Εθνικής κατηγορίας για αρκετά χρόνια, πριν μεταπηδήσει στη Γερμανία όπου τις σεζόν 2016 έως 2018 αγωνίστηκε με την CV Mitteldeutschland, όπου κατέκτησε για δύο συνεχόμενες χρονιές το πρωτάθλημα της δεύτερης Εθνικής κατηγορίας της Γερμανίας.

Το 2018 επέστρεψε στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στην Volleyleague ξανά με τη φάνελα της Κομοτηνής και του Εθνικού ξανά. Με τη φανέλα του Εθνικού έχει συμμετάσχει στα κύπελλα Ευρώπης για 3 σαιζόν. Αναμένουμε με ενθουσιασμό να τον δούμε να τιμάει τη φανέλα του συλλόγου μας και του ευχόμαστε υγεία και μία αγωνιστική σεζόν γεμάτη επιτυχίες!! Καλώς ήρθες στην ομάδα μας”

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...