BETOSFAIRA

Ρωσία με τρέλα…..για το χρυσό!

Ρωσία με τρέλα…..για το χρυσό!

Η Ρωσική Αρκούδα αφού πήρε το Πανευρωπαϊκό και το VNL μέσα σε 11 μήνες σειρά πλέον έχει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ιταλίας και της Βουλγαρίας.

Θα μου πει κάποιος εντάξει είναι παγκόσμιο όλα μπορούν να συμβούν και θα συμφωνήσω μαζί του αλλά αυτή η ομάδα πολύ απλά για μένα είναι το ακλόνητο φαβορί για το χρυσό!!!!

Αυτή η Εθνική ομάδα έχει τρομερό υλικό, έχει απίστευτη ομοιογένεια και είναι στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσε να βρίσκεται αυτό το διάστημα.

Βασικό μας αντίπαλο θα χαρακτήριζα την Ιταλία καθώς οι τελικοί θα γίνουν στο Τορίνο αλλά και πάλι η παρέα του Μπουτκο δεν έχει να φοβηθεί τίποτα….

Πρόταση:

Νικητής Παγκοσμίου Πρωταθλήματος : Ρωσία (4.00 απόδοση)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.