A2

Σαλαβασίδης : «Στόχος η επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία»

Σαλαβασίδης : «Στόχος η επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία»

Ένας από τους παίκτες που βοήθησαν την ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής την περσινή σεζόν ήταν ο Παναγιώτης Σαλαβασίδης. Μπορεί η ομάδα να υποβιβάστηκε στην Α2 Εθνική, ωστόσο ο Πατρινός αθλητής παρέμεινε στο ρόστερ.

Ο έμπειρος ακραίος αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο στη νέα αγωνιστική περίοδο και χθες μίλησε στη «Γ» για το αν είναι ικανοποιημένος που έμεινε στους «κοκκινόμαυρους» αλλά και για τους στόχους του. «Ασφαλώς και είμαι ικανοποιημένος που παρέμεινα στην Παναχαϊκή, άλλωστε δική μου απόφαση ήταν να παραμείνω για άλλον ένα χρόνο» δήλωσε ο Παναγιώτη Σαλαβασίδης και πρόσθεσε: «Ο στόχος της ομάδας, όπως έχει δηλώσει και η διοίκηση, είναι η επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. Είναι δύσκολο μεν καθότι θα είναι ένα μεγάλο και απαιτητικό πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω μέσα από σοβαρότητα και σκληρή δουλειά είναι εφικτό. Άλλωστε αυτός ο στόχος ήταν ο πρωταρχικός λόγος που με κράτησε στην ομάδα. Θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες και τους αθλητές να έχουν καλό πρωτάθλημα και μακριά από τραυματισμούς».

ΣΤΙΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΠΡΩΤΗ

Από εκεί και πέρα οι «κοκκινόμαυροι» βρίσκονται στην αναζήτηση ενός ακόμα κεντρικού, χωρίς όμως να έχει προκύψει ακόμα κάτι συγκεκριμένο.Πάντως, δεν υπάρχει λόγος βιασύνης αφού η διορία για την απόκτηση ενός ελεύθερου παίκτη λήγει τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και μέχρι τότε υπάρχει χρόνος για να γίνει μια ακόμα κίνηση. Σε ό,τι αφορά το πότε ξεκινά η προετοιμασία των «κοκκινόμαυρων», εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, θα γίνει τη Δεύτερα 10 Σεπτεμβρίου στο Κουκούλι.

ΠΗΓΗ : gnomip.gr

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...