CHALLENGE CUP

Σφραγίζει πρόκριση στον Πειραιά

Σφραγίζει πρόκριση στον Πειραιά

Αποφασισμένος να “σφραγίσει” την πρόκρισή του στους «8» του Challenge Cup είναι ο Ολυμπιακός στις γυναίκες που υποδέχεται την Τετάρτη (19:00 Cosmote Sport 6) στο Ρέντη  την Γενεσέϊ έχοντας υπέρ του το νικηφόρο 3-1 της Ρωσίας που του δίνει την πολυτέλεια να “ψάχνει” ουσιαστικά μόλις δύο σετ.

Να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε πριν μερικές μέρες στην μακρινή Ρωσία θέλει ο Ολυμπιακός στον Πειραιά… Οι “ερυθρόλευκες” του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς έχοντας το πλεονέκτημα του 3-1 του πρώτου αγώνα, υποδέχονται την Γενεσέϊ, με στόχο να γράψουν μια ακόμη πρόκρισή στο “διαβατήριο” τους.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και με όλες τις αθλήτριες ετοιμοπόλεμες όλοι αισιοδοξούν για τη νίκη που θα φέρει την ομάδα στην επόμενη φάση.

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς μιλώντας για το παιχνίδι τόνισε «Πρώτα από όλα κάναμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο πρώτο μας στη Ρωσία, αλλά πιστεύω ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά, όπως κάνουμε στο δεύτερο μισό της σεζόν και περιμένω ότι θα μας βοηθήσουν οι φίλαθλοι  να προκριθούμε. Το θετικό είναι ότι δεν έχουμε ουσιαστικά προβλήματα απουσιών και περιμένω από την ομάδα μου να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση και να πετύχει το στόχο της».

Η Σάσκια Χίπε που δηλώνει έτοιμη για μια ακόμη ευρωπαϊκή επιτυχία υπογράμμισε «Αύριο μπορούμε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά στην Ευρώπη. Φυσικά θέλουμε να νικήσουμε και πάλι όμως η Γένισεϊ είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα έρθει για να νικήσει γιατί βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Για αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες, να κάνουμε το παιχνίδι μας για να πάρουμε τα δυο σετ που μας χρειάζονται για να προκριθούμε. Ελπίζω να έρθουν αρκετοί φίλαθλοι γιατί είναι πάντα ωραίο να τους έχουμε στο πλευρό μας».