Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Συγνώμη και παραίτηση απο Φουντεδάκη

FOYNTEDAKIS-HLIOUPOLH-2015

Ανακοίνωση με την οποία ζητά συγνώμη για την αυθαίρετη και λανθασμένη κίνηση του να εκφράσει απόψεις χωρίς να γνωρίζει τα ακριβή γεγονότα εκθέτοντας την διοίκηση της Ηλιούπολης εξέδωσε ο Μιχάλης Φουντεδάκης, ο οποίος και παραιτήθηκε των καθηκόντων του από την ομάδα των Νοτίων προαστίων.

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στην Ηλιούπολη το τελευταίο 24ωρο με αφορμή τις ανακοινώσεις του Μαρκόπουλού για το θέμα της τηλεοπτικής διακοπής του αγώνα Άρης-Μαρκόπουλο.

Ο Μιχάλης Φουντεδάκης με ανακοίνωση που εξέδωσε αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη του λάθους του τονίζοντας πως λειτούργησε παρορμητικά και χωρίς να γνωρίζει   τα ακριβή γεγονότα για το θέμα. Παράλληλα ζητά συγνώμη για την αναστάτωση που έφερε στις σχέσεις της Ηλιούπολης με την ΕΡΤ και την ΕΟΠΕ, δηλώνοντας και την παραίτησή του από την ομάδα των Νοτίων προαστίων.

Η επιστολή του Μιχάλη Φουντεδάκη  :

«Με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ και κατ’ επέκταση στην ομάδα του ΓΣ Ηλιούπολης, δηλώνω υπεύθυνα ότι αναγνωρίζω το επικοινωνιακό μου σφάλμα με την ομάδα του ΑΟ Μαρκόπουλου χωρίς πρωτίστως (όπως αρμόζει) να έχω επικοινωνήσει με την ομάδα της Ηλιούπολης ώστε να παρθεί μία απόφαση από κοινού. 

Ζητώ δημόσια συγνώμη τόσο από την ομάδα του ΑΟ Μαρκοπούλου που με το σφάλμα μου φάνηκε αφερέγγυα όσο και από την ομάδα της Ηλιούπολης που την ενέπλεξα σε μία διαδικασία εν αγνοία της, καθώς λειτούργησα παρορμητικά και αυθαίρετα δίχως να γνωρίζω τα ακριβή γεγονότα και με επιστολή που έστειλα από τον προσωπικό μου λογαριασμό. 

Για τον λόγο αυτό, θεωρώ σωστό να παραιτηθώ των καθηκόντων μου τόσο από την 3μελή επιτροπή εκπροσώπησης σωματείων στην ΕΡΤ όσο και από τον Σύλλογο της Ηλιούπολης προκειμένου να μην πάρει έκταση ένα θέμα στο οποίο αποκλειστικά υπεύθυνος είμαι εγώ και κανείς άλλος.

Φυσικά, θα ήθελα να επισημάνω το ΜΕΓΑ λάθος μου, ώστε να εμπλέξω στην αναφορά μου μέσω email ως ιδιοκτήτη συλλόγου τον κο Λυκογιάννη καθώς και την προπονήτρια ως συνιδιοκτήτρια γεγονός που δεν αληθεύει στο ελάχιστο.

Επίσης, ζητώ ξανά δημόσια συγνώμη για την αναστάτωση που επέφερε στην ομάδα της Ηλιούπολης όσον αφορά τη σχέση της με ΕΡΤ-ΕΟΠΕ καθώς επίσης και για τον κλονισμό των καλών σχέσεων που είχαν τα δύο σωματεία τόσα χρόνια».

Με εκτίμηση
Μιχάλης Φουντεδάκης

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ