Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Βγάζει στη… σέντρα ο Α.Ο.Μ. την Ηλιούπολη

Βγάζει στη… σέντρα ο Α.Ο.Μ. την Ηλιούπολη

Με έγγραφό που έδωσε στη δημοσιότητα ο Α.Ο. Μαρκόπουλου διαψεύδει τον ΓΣ Ηλιούπολης, που σε χθεσινή του ανακοίνωση “άδειαζε” το σύλλογο των Μεσογείων στο θέμα που προέκυψε προ ολίγων ημερων με την ΕΡΤ, αλλά και την ΕΟΠΕ, ισχυριζόμενος ότι “ουδέποτε υπήρξε επίσημη τοποθέτηση ή έγγραφο του Δ.Σ. του Γ.Σ. Ηλιούπολης προς το Μαρκόπουλο ή τον τύπο.

Αναλυτικά το έγγραφο του ΓΣ Ηλιούπολης που έδωσε στη δημοσιότητα η διοίκηση του Α.Ο.Μ αναφέρει τα εξής

“Καλημέρα αγαπητέ φίλε Πάρη (σ.σ Ευαγγελίου). Είμαι ο Μαϊκ Φουντεδάκης.

Εμείς όλοι από την Ηλιούπολη ο κύριος Λυκογιάννης (Πρόεδρος και ιδιοκτήτης), εγώ (Γενικός Δειυθυντής) και η Δήμητρα Λυκογιάννη (Προπονήτρια και συν ιδιοκτήτρια) συμφωνούμε απόλυτα και συνυπογράφουμε το κείμενο της διαμαρτυρίας, καθώς επίσης προτείνω να κινηθούμε νομικά απέναντι στην ΕΡΤ και ειδικά στον κύριο Ταγματάρχη για όλη τους την στάση και για την “υπερχρέωση” της παραγωγής γιατί έμαθα ότι το κόστος είναι συνολικά για 2 1/5 ώρες 1800 ευρώ και να ενημερώσουμε την ΕΟΠΕ ότι θα κινηθούμε νομικά απέναντί της για την υπερχρέωση της παραγωγής.

Φυσικά θα πρέπει να πιέσουμε και άλλες οδούς να πάμε στον Ταγματάρχη σαν επιτροπή για να δούμε τελικά που θα καταλήξουμε και τι θα κάνουμε.

Σε ευχαριστώ

ΤCS Sports & Corporation Events

Mike Fountedakis”