A2

Στην ΑΕ Κομοτηνής ο Δημητριάδης

Στην ΑΕ Κομοτηνής ο Δημητριάδης

Μετά από 2 χρόνια στον ΟΦΗ ο Θωμάς Δημητριάδης επιστρέφει στην Θράκη για λογαριασμό της ΑΕ Κομοτηνής που ανακοίνωσε την συμφωνία με τον 27χρονο Εβρίτη ακραίο.

Απο τα “ασπρόμαυρα” της Κρήτης, στα “κιτρινόμαυρα” της Κομοτηνής. Ο Θωμάς Δημητριάδης θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στην ΑΕ Κομοτηνής και θα ενισχύσει την προσπάθεια της στην Α2 Ανδρών. 

Ο Εβρίτης ακραίος έπειτα από δύο σεζόν στο Ηρακλειο και τον ΟΦΗ, όπου πανηγύρισε την άνοδο στην Volleyleague, “ανηφορίζει” σε γνώριμα “λημέρια” με στόχο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις του και να προσθέσει εμπειρία στους Θρακιώτες που κάνουν το δικό τους restart στην κατηγορία. 

Η ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής 

Το τμήμα βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Θωμά Δημητριάδη. Ο 26χρονος ακραίος αγωνίστηκε τα τελευταία 2 χρόνια στον ΟΦΗ, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Volleyleague ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, την ΓΕΑ, την ΜΕΝΤ και τον Γαλαξία.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...