A2

Τέλος η σεζόν για την Τριανταφυλλίδου!

Τέλος η σεζόν για την Τριανταφυλλίδου!

Σοκ με Φωτεινή Τριανταφυλλίδου στις Αμαζόνες η οποία χάνει όλη τη σεζόν. Η  κεντρική παίκτρια της ομάδας της Ν.Ερυθραίας η οποία χειρουργήθηκε πριν από λίγες ώρες, υπέστη χιαστούς και ρήξη μηνίσκου σε ανύποπτη φάση λίγο πριν το τέλος του δεύτερου σετ του χθεσινού αγώνα με τους Ίωνες για τον Α1 υποόμιλο στο κλειστό «Στ. Καλαϊτζής»

triantafyllidou-vollei-amazones-56789

Η  πολύ άτυχη αθλήτρια (1μ 87) που ειναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής, ύστερα από κακή προσγείωση σε προσπάθεια για μπλοκ έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους, προκαλώντας σοκ σε όσους ήταν εκείνη την ώρα στο γήπεδο της Ν. Ερυθραίας.

Αφού της παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες από το προπονητικό τιμ της ομάδας, στη  συνέχεια μεταφέρθηκε στο  «Μετροπόλιταν» όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες επιβεβαίωσαν τους χειρότερους φόβους όλων.

Πλέον ο τραυματισμός της Τριανταφυλλίδη που είχε έρθει φέτος από την ΑΕ Ρέντη, υποχρεώνει τον προπονητή Σπύρο Νικολάκη να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του και να ψάξει λύσεις από το υπάρχον ρόστερ.

Οι συναθλήτριες της σοκαρισμένες από την εξέλιξη, της αφιέρωσαν τη νίκη με 3-0 (25-14, 25-14, 25-13) κόντρα στους Ίωνες.

Η σύνθεση των Αμαζόνων στο συγκεκριμένο ματς ήταν: Αυγοκλούρη, Παπαδέδε, Τριανταφυλλίδη, Πολίτη, Γρίσπου, Παναγοπούλου, Πατραμάνη (λ) Μερσιάδη, Διαμαντόπούλου, Μεντζελόπουλου, Μπιτσάκου.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...