ΔΙΕΘΝΗ

Τρίτωσε το… κακό εκτός έδρας για Φράγκο

Τρίτωσε το… κακό εκτός έδρας για Φράγκο

Την τρίτη της φετινή ήττα μακριά από το Τσεονάν γνώρισε η Hyundai Sky Walkers στο πρωτάθλημα της Κορέας.

Στον αγώνα της 6ης αγωνιστικής με την Samsung Blue Fangs στη Daejeon, που παρακολούθησαν περίπου 3.5000 θεατές έγινε ένα εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι με τα τρία πρώτα σετ να κρίνονται στα… σημεία για κάθε ομάδα. Στο τέταρτο σετ όμως, το μπλοκ των φιλοξενούμενων δεν κατάφερε να σταματήσει τον Ολλανδό Thijs ter Horst, που με 35 πόντους αναδείχθηκε τοπ σκόρερ και ήταν ο MVP της νίκης των γηπεδούχων με 3-1 (31-29, 25-23, 24-26, 25-17) σετ.

Για την ομάδα του Έλληνα διεθνή, που με 8 πόντους η απόδοσή του κινήθηκε σε… ρηχά νερά, το ρόλο του Φράγκου προσπάθησε να παίξει ο Μουν Σουνγκ Μιν, ωστόσο οι 22 πόντοι που πέτυχε δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την τρίτη σε 4 φετινά εκτός έδρας ματς της πρωταθλήτριας Κορέας.

Ωστόσο, στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος, που θα συνεχιστεί στις 11 Νοεμβρίου η ομάδα του Φράγκου θα έχει τη δυνατότητα να αναπληρώσει τις δυνάμεις και να μεταβεί στην προκειμένου να ζευγαρώσει τις φετινές της επιτυχίες απέναντι στην Ansan OK Savings Bank Rush & Cash, κόντρα στην οποία ο Έλληνας άσος είχε πετύχει πριν από περίπου μία εβδομάδα με 27 πόντους ατομικό ρεκόρ πόντων στην ΚoVo League.