BEACH VOLLEY

Τρίτωσε στο 2018 το… καλό για Καραχάλιο

Τρίτωσε στο 2018 το… καλό για Καραχάλιο

Ο Έλληνας ομοσπονδιακός τεχνικός της Πολωνίας, καμάρωσε φέτος στην Ιταπέμα της Βραζιλίας ένα ακόμη δίδυμο διεθνών αθλητών του στο βάθρο ενός σημαντικού τουρνουά του μπίτς βόλεϊ.

Μετά λοιπόν το χρυσό των Προύντελ/Σαλανκίεβιτζ στο “3άστερο” τουρνουά του World Tour της FIVB, στο Kish Island Open του Ιράν και την “ασημένια” επιτυχία των Κάντορ/Λόζιακ στο τουρνουά 4 αστέρων της Χάγης,  ο Σπύρος Καραχάλιος ολοκλήρωσε τη φετινή του… χρωματική συλλογή μεταλλίων κατακτώντας πρόσφατα με την ίδια ομάδα το “χάλκινο” στο 4άστερο τουρνουά FIVB της Βραζιλίας.

Στο μικρό τελικό οι Πολωνοί Καντόρ/Λόζιακ επικράτησαν με 2-0 (21-19, 21-17) των γηπεδούχων Βίτορ Φελίπε/Γκούτο, ωστόσο στο κορυφαίο σκαλοπάτι του βάθρου σκαρφάλωσε δίκαια η “σελεσάο” των Αντρέ/Εβάντρο που κέρδισαν στον τελικό με 2-0 (21-18, 21-16) τους Νορβηγούς, Μολ/Σόρουμ, βάζοντας φρένο στην εκπληκτική πορεία των Σκανδιναβών στη διοργάνωση.

Η επιτυχία αυτή των Αντρέ/Εβάντρο δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία της βραζλιάνικης ομάδας, καθώς προμηνύεται σειρά αλλαγών σε σχήματα και πρόσωπα των ‘σελεσάο”.