CHALLENGE CUP

«Βγήκε» η ρεβάνς στου Ρέντη με τις Ρουμάνες

«Βγήκε» η ρεβάνς στου Ρέντη με τις Ρουμάνες

Για τις 14/12 ορίστηκε πριν λίγες ώρες από τη CEV η α’ εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη ρουμανική C.SM Βουκουρεστίου για τις “32” του Challenge Cup γυναικών.

Πέρυσι οι “τίγρεις” απέκλεισαν τις “ερυθρόλευκες” στον επαναληπτικό της Ρουμανίας για τις «16» του Challenge Cup με 15-13 στο «χρυσό σετ»  και “γράψανε ιστορία” κατακτώντας για πρώτη φορά τον ευρωπαϊκό τίτλο.

Για τις νταμπλούχες Ελλάδας η ευρωπαϊκή χρονιά, ξεκινά κόντρα στον τελευταίο περσινό αντίπαλο. Στις 14 Δεκεμβρίου (19.00) η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς θα επιδιώξει στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη” να πάρει “το αίμα της πίσω” από τις Ρουμάνες, βάζοντας παράλληλα τις βάσεις για την πραγματοποίηση του ονείρου της φετινής ευρωπαϊκής διάκρισης.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ίδια διοργάνωση αγωνίζεται και ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν, ωστόσο δεν έχει “βγει” ακόμη η ακριβής ημερομηνία του πρώτου αγώνα της ομάδας του Γιώργου Ρούση με τις Ρωσίδες της Γενισέι Κράσνογιαρσκ.

Η χρονιά πάντως δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη ρουμανική ομάδα της Σέρβας πρώην άσου του Ολυμπιακού, Ιβάνα Λούκοβιτς, καθώς στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος, ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-2 (25-18, 21-25, 25-15, 24-26, 15-9) από την πρωταθλήτρια Άλμπα Μπλάζι. Αυτή ήταν και η μοναδική ήττα της C.S.M Βουκουρεστίου, που με τη συμπλήρωση 4 αγωνιστικών μετράει 3 συνεχόμενες νίκες με 3-0 σετ επί των Λουγκόι, Κραιόβα και Πιτέστι.