Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Xαϊλάντερ» η Κορίνα Γιαννούλη!

«Xαϊλάντερ» η Κορίνα Γιαννούλη!

Παρελθόν θα αποτελέσει και τυπικά μετά τις γιορτές, από τους Μακεδόνες Αξιού, η 21 χρόνη (1μ81), Κορίνα Γιαννούλη. Η κεντρική του συλλόγου των Κυμίνων θα χάσει όλο το δεύτερο γύρο της Α1 γυναικών, αφού για τις ανάγκες του προγράμματος Erasmus θα μετακομίσει στη Σκωτία για σπουδές.

Συγκεκριμένα θα φοιτήσει για ένα εξάμηνο στο Πανεπιστήμιο του Νταντί πάνω στην αγγλική φιλολογία, που ήδη σπουδάζει στο  Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης.

makedones-foto-omadiki-mikra-56789

Για τη νέα της εμπειρία στην τετάρτη μεγαλύτερη πόλη της Σκωτίας που έχει πληθυσμό 142 χιλιάδες κατοίκους, η εν δυνάμει «χαϊλαντερ» των Μακεδόνων, σχολίασε στο Volleyplanet.gr: «Είναι μια εμπειρία που ανυπομονώ να ζήσω, στο πανεπιστήμιο του Νταντί πάνω στην αγγλική φιλολογία που σπουδάζω.

Η απόφαση μου ήταν γνωστή από τις αρχές της περιόδου, είχα ενημερώσει την διοίκηση και τον προπονητή μου τον κ. Σκουλικάρη. Οι σχέσεις μου είναι και παραμένουν άριστες με όλους στην ομάδα.»

sagkarntia-afijxi-me-gianoyki-k-vellioy-89000

Για την εξαιρετική της απόδοση, στον πρώτο γύρο της Α1 αλλά και το φετινό στόχο των Μακεδόνων, η Τρικαλινή παίκτρια τόνισε: «Χαίρομαι που βοήθησα τα μέγιστα την ομάδα μου, ώστε να πάρει τις νίκες που ήθελε.

Φέραμε πολύ καλά αποτελέσματα στο πρώτο γύρο  και μάλιστα  με τις τελευταίες δύο σερί νίκες που πήραμε στην έδρα μας, με Ηλιούπολη και Άρη, πιστεύω ότι είμαστε πολύ κοντά στο στόχο μας. Εύχομαι καλή επιτυχία στις συμπαίκτριες και στον προπονητή μου για τον δεύτερο γύρο, ώστε να μπορέσουν να πετύχουν την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία.

makedones-giannouli-genethlia-345678

Οι Μακεδόνες είναι μια οικογένεια, υπάρχει πολυ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και ότι έχει καταφέρει μέχρι τώρα ο σύλλογος είναι αποτέλεσμα σκληρής και καθημερινής δουλειάς που γίνεται στην προπόνηση. Ραντεβού στα γήπεδα από τη νέα σεζόν.»

Πλέον το κενό της Γιαννούλη ήδη έχουν ξεκινήσει να καλύπτουν σταδιακά από τον Δεκέμβριο, η έμπειρη κεντρική Έλενα Σπανού και η φοιτήτρια της ιατρικής, Μαρία Στεφανίδου, η οποία αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Αίαντα Ευόσμου.

giannouli-makedones-karfi-4560000

Νίκησε τον πατέρα της

Η Κορίνα Γιαννούλη, προέρχεται από αθλητική οικογένεια όπου έχει μπασκετική παράδοση. Ο πατέρας της Γιάννης Γιαννούλης ήταν παλιός μπασκετμπολίστας στην Παναχαϊκή ενώ με την πορτοκαλί μπάλα ασχολείται και ο αδελφός της .

Αξέχαστο για την Κορίνα,  αποτελεί το παιχνίδι στις 15/11/2015 όταν βρέθηκε αντιμέτωπη της πρώην ομάδα της του Ασκληπιού στο Κατσάνειο για το πρωτάθλημα της Α2 και  με πολύ καλή απόδοση οδήγησε τους Μακεδόνες σε νίκη 3-0,  κάτω από έντονη συναισθηματική φόρτιση αφού στην εξέδρα ήταν ο πατέρας της με την ιδιότητα του προέδρου του Ασκληπιού!

Το περασμένο καλοκαίρι ο κ. Γιαννούλης αποχώρησε από την προεδρεία του Ασκληπιού. ύστερα από μια σπουδαία τριετία επιτυχιών.

makedones-oles-mazi-5678

Η Γιαννούλη ξεκίνησε το βόλεϊ  από τις ομάδες υποδομής του Ασκληπιού Τρικάλων, την περίοδο 2012-13 ήταν μέλος της ομάδας των γυναικών του Ασκληπιού που κέρδισε την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία των γυναικών και παράλληλα μέλος της ομάδας των Κορασίδων που την περίοδο 2012-13 κατέκτησε την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων. Τον Αύγουστο του 2014 συμφώνησε να μετακινηθεί στους Μακεδόνες Αξιού που ήταν τότε στην Α1.