A2

Ξεκινά τα καμπ ο Άθλος Ορεστιάδας

Ξεκινά τα καμπ ο Άθλος Ορεστιάδας

Τα καλοκαιρινά Καμπ του Άθλου Ορεστιάδας για μικρούς φίλους του βόλεϊ ξεκινάνε την Δευτέρα και με την παρουσία του Θοδωρή Χουσίδη, Δημήτρη Κωνσταντινίδη και του Γιώργου Πεντίδη υπόσχονται να μάθουν σε όσα παιδιά συμμετάσχουν τα μυστικά του αθλήματος…

 Η ανακοίνωση του Άθλου Ορεστιάδας

Ξεκινάει το καλοκαιρινό καμπ βόλεϊ του Άθλου Ορεστιάδας την Δευτέρα 19/6. Στο καμπ μπορούν να συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια τα οποία έχουν γεννηθεί από το 2000 έως το 2006. Οι προπονήσεις θα γίνονται στο νέο κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ» καθημερινά για τρεις εβδομάδες από 19/6 έως 7/7 (τα Σαββατοκύριακα δεν θα γίνονται προπονήσεις) από τις 18:00 έως τις 21:00. Υπεύθυνος προπονητής είναι ο Χουσίδης Θεόδωρος (τηλ. 6945043976).

Τα τμήματα χωρίζονται σε αρχαρίων και έμπειρων. Το συγκεκριμένο καμπ έχει ως στόχο την εκμάθηση- βελτίωση τεχνικών του βόλεϊ. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν μπλουζάκια προπονητικά τα οποία είναι προσφορά του χορηγού του Άθλου Κου Τσομπανίδη Δημήτριου ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κοτόπουλα ο Δημήτρης» επίσης σε κάθε προπόνηση  νερό, φρούτο και χυμός.

Στην λήξη του καμπ θα δοθούν και βεβαιώσεις συμμετοχής σε κάθε συμμετέχοντα.  Είναι μια καλή ευκαιρία και για όσους και όσες θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τα μυστικά του αθλήματος να εγγραφούν στο συγκεκριμένο καμπ.

Καλεσμένοι  θα είναι το λίμπερο του πρωταθλητή Ελλάδας Κωνσταντινίδης Δημήτριος και ο τέως αρχηγός του ΑΟΟ Πεντίδης Γιώργος.

Το κόστος συμμετοχής είναι εφάπαξ 40 ευρώ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ στον υπεύθυνο προπονητή Χουσίδη Θεόδωρο (τηλ. 6945043976).

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...