BETOSFAIRA

Σε….τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ

Σε….τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ

Καλημέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ημέρα champions league σήμερα και ξεχωρίσαμε δύο επιλογές.

Η πρώτη είναι καθαρά επιλογή βάση της ειδησεογραφίας (εκτός 4 βασικοί από την Ζενίτ Καζάν) που προέκυψε χθες αργά το βράδυ και η δεύτερη είναι επιλογή βάση της απόδοσης που προσφέρουν οι εταιρίες στον άσσο του ΠΑΟΚ.

ΧΑΛΚΜΠΑΝΚ-ΖΕΝΙΤ ΚΑΖΑΝ

Εδώ η ειδησεογραφία βγάζει πολύ δυνατό σημείο καθώς η Ζενίτ δεν θα έχει στο σημερινό παιχνίδι 4 βασικούς παίχτες!!!Τον καλύτερο παίχτη του κόσμου τον ακραίο Λεόν, τον πιο φορμαρισμένο παίκτη των τελευταίων αγώνων τον διαγώνιο Μιχαιλοφ, τον δεύτερο λίμπερο της ομάδας Βερμπόφ και τον βασικό κεντρικό της Άτσεφ. Επίσης η ομάδα της Ζενίτ ταξίδεψε χθες στις 03:00 τα ξημερώματα για την Τουρκία.

Η Ζενίτ τα έδωσε όλα το Σαββατοκύριακο και κατέκτησε το κύπελλο Ρωσίας κι έτσι ο προπονητής της ομάδας αποφάσισε να δώσει ανάσες στους καλύτερους παίχτες της ομάδας, εξάλλου η Ζενίτ έχει περάσει ουσιαστικά στην επόμενη φάση και αυτή που καίγεται σήμερα είναι η Χάλκμπανκ, καθώς αν δεν κερδίσει τότε πολύ πιθανό μετά την ολοκλήρωση της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων να βρίσκεται στην τρίτη θέση του ομίλου.

Θέλω να πιστεύω ότι η Χάλκμπανκ σήμερα θα παρουσιαστεί σοβαρή, θα εκμεταλλευτεί τις απουσίες της Ζενίτ και θα πάρει το καθαρό τρίποντο που τόσο πολύ χρειάζεται ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

ΠΑΟΚ-ΝΟΛΙΚΟ ΜΑΑΣΕΙΚ

Εδώ θεωρώ μεγάλο λάθος την απόδοση του άσσου και ο ΠΑΟΚ σήμερα μπορεί να σημειώσει την πρώτη νίκη στην ιστορία του στο champions league. Ο Γιάννης Καλμαζίδης έχει φέρει άλλη αύρα στον σύλλογο και η ψυχολογία είναι ανεβασμένη μετά τις 2 νίκες στο πρωτάθλημα.

Στην αποστολή θα είναι και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ο Γιάννης Τακουρίδης και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Για μένα ο ΠΑΟΚ αν δεν φοβηθεί το παιχνίδι μπορεί να κερδίσει τους Βέλγους που φέτος έχουν κάνει πολύ μέτριο ξεκίνημα και δεν είναι σίγουρα ομάδα επιπέδου Τρεντίνο ή ακόμα και Τουρ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΧΑΛΚΜΠΑΝΚ – ΖΕΝΙΤ ΚΑΖΑΝ 1 (2.10)

ΠΑΟΚ – ΝΟΛΙΚΟ ΜΑΑΣΕΪΚ 1 (3.00)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.