A2

Τρίτωσε το καλό στα φιλικά της ΑΕΚ

Τρίτωσε το καλό στα φιλικά της ΑΕΚ

Μπορεί ο τεχνικός της ΑΕΚ, Νίκος Ζαλμάς να βρίσκεται στην Σερβία, για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Εφήβων στο πλαίσιο της συμμετοχής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στον προκριματικό όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος,  ωστόσο στην Αθήνα ο συνεργάτης, Δήμος Φιλιππάτος συνεχίζει τις επιτυχημένες φιλικές εμφανίσεις για τους «κιτρινόμαυρους».

Στο φιλικό που έδωσε χθες στην Ερυθραία με τον Πανερυθραϊκό η «Ένωση», παρά την απουσία των διεθνών πρωταθλητών του μπιτς βόλεϊ, Κοτσιλιάνου/Ζουπάνη που βρίσκονται στην Τούρκια, επικράτησε εύκολα με 3-0 (25-19, 25-21, 25-18) της ομάδας των βορείων προαστίων.

Με αυτή τη νίκη η ΑΕΚ έκανε το «3 στα 3» στις φιλικές αναμετρήσεις, έπειτα από τις πρόσφατες νίκες επί Παναθηναϊκού και Κύζικου Ν. Περάμου, δείχνοντας πως είναι σε καλή κατάσταση ενόψει του προσεχούς αγώνα πρωταθλήματος Α2 Ανδρών με την Ολυμπιάδα στην Πάτρα, στις 9 Απριλίου.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...