CEV CUP

Δύσκολη αρχή κόντρα σε Σοργκούτ

Δύσκολη αρχή κόντρα σε Σοργκούτ

Την ευκαιρία να “ρεφάρει” για τον περσινό του αποκλεισμό θα έχει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Σουργκούτ Ούκρα καθώς η τύχη και η κλήρωση των “32” του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας έφερε εκ νέου αντίπαλο των Πειραιωτών την Ρωσική ομάδα. Γκουλινέλι: «Τελικός τα παιχνίδια με Σουργκούτ».

Στα… βαθιά με το καλημέρα μπήκε ο Ολυμπιακός στο Κύπελλο Συνομοσπονδία καθώς στάθηκε άτυχος στην Βάρνα και στην φάση των 16 του θεσμού καλείται να αντιμετωπίσει τους Ρώσους της Σουργκούτ.

Μια παλιά γνώριμος των “ερυθρολεύκων” καθώς οι Ρώσοι ήταν αυτοί που απέκλεισαν τον Ολυμπιακό την περσινή χρονιά.

Το πρώτο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το Ρέντη (3-5 Ιανουαρίου) και ο επαναληπτικός στην Ρωσία και το Σουργκούτ στις 17-18 Ιανουαρίου.

Γκουλινέλι: «Τελικός τα παιχνίδια με Σουργκούτ»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φλάβιο Γκουλινέλι σχολιάζοντας την κλήρωση του Cev Cup, δήλωσε «Θα μπορούσε να ήταν καλύτερη η κλήρωση αλλά αυτό είναι κάτι που μπορούμε να αλλάξουμε. Καλύτερη ωστόσο θα μπορούσε να είναι και για τους Ρώσους. Από την άλλη μπαίνουμε κατευθείαν στη φάση των «1/16» της διοργάνωσης. Σίγουρα έχουμε πιθανότητες πρόκρισης σε διπλούς αγώνες. Θα έχουμε το χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα ενώ δεν θα ταξιδέψουμε προηγουμένως.  Αναμφίβολα τα παιχνίδια με τη Σουργκούτ θα είναι για εμάς σαν τελικός. Θα είμαστε έτοιμοι εκείνοι την περίοδο για το στόχο μας. Θα παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, κοιτάζοντας να κάνουμε ένα βήμα τη φορά».