A2

Μπίσκου: «Με τέτοιο κόσμο δεν φοβόμαστε τίποτα»

Μπίσκου: «Με τέτοιο κόσμο δεν φοβόμαστε τίποτα»

Την μοναξιά της κορυφής του Β1 ομίλου, από την Κυριακή το βράδυ, απολαμβάνει η ομάδα της Κορίνθου.

Η Πελοποννησιακή ομάδα ήταν εκπληκτική και σε με τη βοήθεια του υπέροχου κόσμου της που δημιούργησαν «Βραζιλιάνικη» ατμόσφαιρα, υποχρέωσε την Λαμία στην πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα με 3-0.

Korinthos B;iskou oles mazi 022222

Πρώτη μεταξύ ίσων στην σπουδαία παράσταση που ανέβασε ο σύλλογος στο κλειστό της Κορίνθου ήταν η Φωτεινή Μπίσκου. Η εκπληκτική 24 χρόνη (1μ98) ακραία/διαγώνια Αργίτισα που θήτευσε με επιτυχία σε Παναθηναϊκό, Πανιώνιο, Αγία Παρασκευή , Άργος αλλά και στις εθνικές ομάδες Kορασίδων & Νεανίδων, έπαιξε με σφιγμένες γροθιές, ξεχείλισε από το πάθος ενώ έδωσε ένα πραγματικό ρεσιτάλ από τη γραμμή του σέρβις και συνέβαλλε τα μέγιστα, ώστε η Κόρινθος να φτάσει στο πολυπόθητο τρίποντο.

Biskou servis korinthos 005555

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια του ματς, σχολίασε για τον αγώνα και τη συμπαράσταση του κόσμου στο Volleyplanet.gr:

«Κάναμε μια καταπληκτική εμφάνιση. Δείξαμε χαρακτήρα. Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά για αυτό το παιχνίδι. Με τις οδηγίες του προπονητή μας (Γιώργου Μπούκουρα) καταφέραμε να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και να το πάρουμε.

Δεν αφήσαμε περιθώρια στη Λαμία να αντιδράσει.Παρόλα αυτά έχουμε δρόμο μπροστά μας. Τα κεφάλια μέσα, δουλειά και προχωράμε. Με αυτόν τον υπέροχο κόσμο στο πλευρό μας δεν φοβόμαστε τίποτα.»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...