BEACH VOLLEY

«Σφυρίζουν» στο Ευρωπαϊκό U18 Τραχαλάκη-Κούβελος

«Σφυρίζουν» στο Ευρωπαϊκό U18 Τραχαλάκη-Κούβελος

Ο ορισμός δύο ακόμη διεθνών διαιτητών μας σε σημαντικές ευρωπαϊκές διοργανώσεις αποτελούν αναμφίβολα αναγνώριση των διεθνών αρχών του αθλήματος,  τιμή για την ελληνική διαιτησία και επιβράβευση των κόπων των “σφυριχτρών” μας.

Μετά λοιπόν τις παρουσίες του Αναστάσιου Μενεσλή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U22 στο αυστριακό Μπάντεν, του Χαράλαμπου Παπαδογούλα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U20 του ιταλικού Βουλκάνο (7-10/9/2017) και των Χρήστου Μπαντιανίδη (delegate referee CEV), Παναγιώτας Ράντσιου στο Satellite γυναικών της CEV στην Λάρνακα της Κύπρου (4-6/82017) δύο ακόμη διεθνείς «σφυρίχτρες» μας επιλέχθηκαν για μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση της CEV.

Ο λόγος για την 33χρονη διεθνή Χανιώτισσα ρέφερι, Ελένη Τραχαλάκη και τον επίσης διεθνή 40χρονο Πειραιώτη «άρχοντα των αγώνων», Χρήστο Κούβελο, που αμφότεροι ορίστηκαν να διευθύνουν αγώνες από 23-27 Αυγούστου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U18 στο ρωσικό Καζάν, ως μια ακόμη αναγνώριση της αξίας και της ποιότητας των Ελλήνων διαιτητών. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, ότι το ίδιο διαιτητικό δίδυμο είχε «σφυρίξει» και στο περσινό Παγκόσμιο πρωτάθλημα U19 στην παραλία Φοινικούντες της Λάρνακας.

Στις εντυπωσιακές λοιπόν εγκαταστάσεις του Riviera Beach, χωρητικότητας 1.200 θέσεων, έδρα της πανίσχυρης πρωταθλήτριας της Ευρώπης Ζενίτ και πρωτεύουσα του Ταταρστάν, θα φιλοξενηθεί ξανά 6 χρόνια μετά το CEV Beach volleyball Continental Cup SF ανδρών –γυναικών του 2011, μια ακόμη διεθνής διοργάνωση. Μάλιστα πριν από λίγες μέρες, στα ίδια γήπεδα, διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία το 3ο ρωσικό Πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ, που για τους διοργανωτές είχε το χαρακτήρα test event ενόψει των προσεχών μονομαχιών των μελλοντικών πρωταθλητών της άμμου της «Γηραιάς Ηπείρου»

Συνολικά 32 ομάδες ανδρών και ισάριθμες γυναικών θα διεκδικήσουν από 23-27 Αυγούστου τη διάκριση και τον ευρωπαϊκό τίτλο. Στο ταμπλό των ανδρών, σε αντίθεση με αυτό των γυναικών, όπου τα «γαλανόλευκα» θα εκπροσωπήσουν οι διεθνείς Μαρία Κλέπκου και Διονυσία Ματίου, δεν έχουμε συμμετοχή ελληνικής ομάδας.