ΔΙΕΘΝΗ

Τι Πειραιάς, τι… Ντόχα για Σπιριντόνοφ!

Τι Πειραιάς, τι… Ντόχα για Σπιριντόνοφ!

Στο Κατάρ θα συνεχίσει την καριέρα του ο διεθνής Ρώσος ακραίος, Αλεξέι Σπιριντόνοφ, που βρέθηκε μία ανάσα από την ελληνική Volley League, αλλά για άγνωστους λόγους ο Ολυμπιακός “άναψε κόκκινο” στη μεταγραφή του.

Ο 32χρονος άσος, που υποστηρίζει ότι είχε προφορική συμφωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδας, δήλωσε στον ρωσικό Τύπο ότι έμεινε κυριολεκτικά με το… συμφωνητικό στο χέρι. «Η συμφωνία με τον Ολυμπιακό “χάλασε”, γιατί αρνήθηκαν. Είχα ένα συμφωνητικό στο χέρι και υπήρχε προφορική συμφωνία για να το υπογράψω…” είπε ο Ρώσος άσος, που όπως και ο μάνατζερ του, Ντμίτρι Ρεζβάνοφ, έμειναν με την απορία: «Δεν ξέρω γιατί ο Ολυμπιακός δεν υπέγραψε το  συμφωνητικό, ο σύλλογος δεν μας το εξήγησε με κανέναν τρόπο” τόνισε ο κ. Ρεζβάνοφ, που έκανε χωρίς επιτυχία και κάποιες επαφές με τουρκικές ομάδες για τον πελάτη του.

Κι εκεί που πολλοί περίμεναν πως ο “τρελάρας” του παγκόσμιου βόλεϊ δύσκολα θα βρει ομάδα για φέτος, “έπεσαν” ως… μάννα εξ ουρανού τα πετροδολάρια των Καταριανών, στα οποία ο Σπιριντόνοφ, θα προσπαθήσει φορώντας τη φανέλα της Αλ Άχλι να… πνίξει τον καημό του, που δεν θα καταφέρει τελικά να αγωνιστεί τελικά στην ελληνική Volley League!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

طائرة العميد تتعاقد مع الدولي الروسي السابق Alexey Spiridonov لتدعيم صفوف الفريق الموسم المقبل ٢٠٢٠/٢٠٢١

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Al-Ahli Sports Club (@ahliqat) στις

Να σημειωθεί δε ότι ο ο Ρώσος πρωταθλητής Ευρώπης, στην ομάδα της Ντόχας θα είναι συμπαίκτης με άλλους δυο ξένους ακραίους, το συμπατριώτη του Ρομάν Ντανίλοφ και τον Κουβανό Μιγκλελ Άνχελ Νταλμάου, ενώ θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον διεθνή Τσέχο διαγώνιο  του Ολυμπιακού, Μίχαλ Φίνγκερ, που έχει υπογράψει ήδη στην συμπολίτισσα Αλ Αραμπί.