ΔΙΕΘΝΗ

«Οui» στη Ναντ από το «Γάλλο» Παπαδημητρίου

«Οui» στη Ναντ από το «Γάλλο» Παπαδημητρίου

Ο διεθνής λίμπερο, Αχιλλέας Παπαδημητρίου φαίνεται ότι… επιμένει γαλλικά, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet είπε ένα μεγάλο ναι στη διοίκηση της Ναντ που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία.

Όταν τα… νέα είναι ελληνικά και είναι από το εξωτερικό πάντα μας γεμίζουν περηφάνια! Οι βολεϊμπολίστες που έχουν επιλέξει να ανοίξουν τα φτερά τους και να αγωνιστούν σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμο πέραν της Ελλάδας σταδιακά αυξάνονται, αναζητώντας εμπειρίες αλλά και καλύτερες αγωνιστικές συνθήκες τις περισσότερες από αυτές.

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Αχιλλέας Παπαδημητρίου που πλέον είναι ο δικός τους “Achi” (Ακί σε γαλλική βερσιόν) και εκτός από ταλαντούχος είναι ιδιαίτερα αγαπητός. Μετά την Μποβέ, ο Παπαδημητρίου επέλεξε τη σεζόν αυτή να αγωνιστεί στην Cambrai που μπορεί να μην ήταν στα μεγάλα σαλόνια αλλά τον κάλυπτε πλήρως και λόγω των σπουδών του, τις οποίες παρακολουθούσε παράλληλα!

Ωστόσο, οι ομάδες της πρώτης κατηγορίες… περίμεναν υπομονετικά. Μια από αυτές η γαλλικής Ναντ -προς Δυτική Γαλλία μεριά…- η οποία πριν λίγες μέρες σώθηκε και παρέμεινε στη μεγάλη κατηγορία και χωρίς δεύτερη σκέψη έκανε πρόταση στον Παπαδημητρίου αφού για να χτίσεις την ομάδα χρειάζεσαι καλό λίμπερο!

Οι πληροφορίες λένε ότι η διοίκηση της Ναντ του έκανε πρόταση για ένα χρόνο με οψιόν ανανέωσης αλλά αυτά λίγη σημασία έχουν αφού ο Έλληνας λίμπερο έχει συμφωνήσει και απομένουν μόνο τυπικές ανακοινώσεις!

Να σημειωθεί ότι ο έμπειρος λίμπερο που έχει συμπληρώσει 4 αγωνιστικές σεζόν στη Γαλλία, από τη σεζόν 2015-16 δεν πιάνει θέση ξένου σε περίπτωση που η ομάδα του θέλει να φτάσει τους έξι ξένους στη δωδεκάδα.