CHALLENGE CUP

Ο τελικός άρχισε νωρίτερα

Ο τελικός άρχισε νωρίτερα

Επί Ιταλικού εδάφους και μετ εμποδίων θα συνεχιστεί η προετοιμασία του Ολυμπιακού εν όψει του πρώτου τελικού του Τσάλεντζ Καπ καθώς η «ερυθρόλευκη» αποστολή που βρίσκεται στην Ραβέννα από το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας δεν προπονηθεί στο γήπεδο του ς αγώνα μόνο το πρωί της Μεγάλης Τεταρτης.

Λίγες ώρες μετά την άφιξή τους από την Σύρο οι «ερυθρόλευκοι» ξαναμπήκαν σε λεωφορεία και αεροπλάνα και αναχώρησαν για την Ιταλία. Εκεί όπου την Μεγάλη Τετάρτη θα προσπαθήσουν να κάνουν την υπέρβαση απέναντι στην Ραβέννα που ξεκίνησε από νωρίς τα… γυμνάσια στην ελληνική ομάδα.

Παρά τα όσα συνηθίζονται από τις γηπεδούχες ομάδες στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια , η Ραβέννα επικαλούμενη τον ιδιοκτήτη του γηπέδου ενημέρωσε τους Πειραιώτες ότι λόγω έλλειψης ωρών δεν θα μπορέσει να κάνει προπόνηση παραμονή του παιχνιδιού (Μεγάλη Τεταρτη).

Έτσι η προπόνηση της Μεγάλης Τρίτης θα διεξαχθεί σε γειτονικό γήπεδο όπου προπονείται η γυναικεία ομάδα της Ραβέννα, ενώ στο γήπεδο όπου θα φιλοξενηθεί ο πρώτος τελικός ο Ολυμπιακός θα «πατήσει» για «ξεμούδιασμα» ανήμερα το αγώνα.

Unfair συμπεριφορά από πλευράς Ιταλών που αναμένεται να προκαλέσει και την ανάλογη στάση των Πειραιωτών στον επαναληπτικό του ΣΕΦ…