Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Α.Ο. Θήρας: Περήφανη η Σαντορίνη για την ιστορική επιτυχία της Μερκάδο με Αργεντινή

Α.Ο. Θήρας: Περήφανη η Σαντορίνη για την ιστορική επιτυχία της Μερκάδο με Αργεντινή
Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την ιστορική επιτυχία της διεθνούς Αργεντίνας άσου, Έρικας Μερκάδο στο 20ο Παναμερικανικό Κύπελλο του Σάντο Ντομίνγκο εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας της Σαντορίνης, η οποία όπως αναφέρει στο σχετικό κείμενο ” διακρίσεις των αθλητριών του Α.Ο. Θήρας διαφημίζουν με τον καλύτερο τρόπο το σύλλογο στις κορυφαίες διοργανώσεις του βόλεϊ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Α.Ο Θήρας

«Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας συγχαίρει την διεθνή Αργεντίνα αθλήτρια μας, Έρικα Μερκάδο για την πανάξια κατάκτηση του Παναμερικανικού Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος γυναικών της Αργεντινής.

Η επιτυχία αυτή μας γεμίζει χαρά και καμάρι για του υψηλού επιπέδου αθλήτριες του συλλόγου μας, που με τις διακρίσεις τους προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο διεθνώς τον Α.Ο. Θήρας και το νησί μας στις κορυφαίες διοργανώσεις του αθλήματος και αποτελούν το καλύτερο πρότυπο για τις αυριανές πρωταθλήτριες του συλλόγου μας.
Έρικα, ευχόμαστε να’ σαι πάντα γερή και να μας κάνεις πάντα περήφανους, με ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον, τόσο με την ομάδα μας, όσο και με την Εθνική Αργεντινής».