Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Αυστριακός» και με… βούλα ο Δαλακούρας

«Αυστριακός» και με… βούλα ο Δαλακούρας

Μία ακόμη πανηγυρική επιβεβαίωση ενός αποκλειστικού δημοσιεύματος του Volleyplanet αποτελεί η επίσημη ανακοίνωση της SK AICH/DOB για τη μεταγραφή του διεθνή πρώην άσου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Στο κείμενο που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ποσογίλνιτσα, μεταξύ άλλων γνωστών στοιχείων για τον 23χρονο Έλληνα διεθνή (1.98μ) και την πρώην ομάδα του, η διοίκηση της ομάδας αναφερόμενη στον Εβρίτη άσο, κάνει λόγο για απόκτηση ενός Τop παίκτη που μπορεί να παίξει ηγετικό ρόλο.

sk_aich_dob

“Ο Ανέστης είναι σε θέση να αντισταθμίσει τις αναχωρήσεις των Grut και Krasnevski με την ασφάλεια που εμπνέει και ακόμα μπορεί να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην ομάδα μας, παρά την ηλικία του. Έχουμε πολύ υψηλές προσδοκίες γι ‘αυτόν και είμαι σίγουρος ότι θα τις εκπληρώσει” τονίζει στην σχετική ανακοίνωση ο αθλητικός διευθυντής της AICH/DOB, Martin Micheu που εξέφρασε την ικανοποιήσή του για την υπογραφή του Δαλακούρα.

Μαζί με τον Ανέστη που ετοιμάζεται πλέον να ζήσει το όνειρό του, εκτός του αρχηγού Nejc Pušnik ο προπονητής της ομάδας, Μatias Hafner θα έχει στην διάθεσή του και τον νεοαποκτηθέντα Anton Menner, έναν ακόμη αθλητή με υψηλά κίνητρα, που θα προσφέρει πληρότητα σε αυτή τη σημαντική θέση.

Φωτο: Γιώργος Γκολεμάς G.G.