CHALLENGE CUP

Αμφίβολος ο Φόγιερ με Μπενφίκα

Αμφίβολος ο Φόγιερ με Μπενφίκα

Τελευταία ώρα θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Γερμανού ακραίου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο ευρωπαϊκό ματς της Λισαβόνα, καθώς οι σημερινές εξετάσεις στην τραυματισμένη επιγονατίδα, δεν έδειξαν κάτι σοβαρό, όμως οι γιατροί πέρα από φαρμακευτική αγωγή του συνέστησαν τριήμερη ξεκούραση.

Ο  άτυχος λοιπόν της χθεσινής αναμέτρησης της Πάτρας, αποτελεί το μεγαλύτερο “πονοκέφαλο” του Σάκη Μουστακίδη ενόψει του προσεχούς α’ αγώνα των “8” του Challenge Cup με την πορτογαλική Μπενφίκα (17/2).

Ωστόσο ο Φόγιερ, μία σχετική ταλαιπωρία δεν θα τη γλυτώσει,  αφού βρίσκεται κανονικά στην αποστολή που απόψε στις 22.00 ταξιδεύει αεροπορικώς από την Αθήνα για Κωνσταντινούπολη και από εκεί, έπειτα από περίπου 6 ώρες αναμονή, αύριο το πρωί θα μεταβεί στην πορτογαλική έδρα.

Μία διαδρομή πάντως που φέτος έχει αποδειχθεί γουρλίδικη για τους ακρίτες, αφού κέρδισαν σε Σλοβακία, Σερβία με Πριέβιντζα και Σπάρτακ Λίγκ αντίστοιχα.  Εκ μέρους της διοίκησης του Εθνικού την αποστολή της ακριτικής ομάδας θα συνοδεύσουν οι Γρηγόρης Σιδηρόπουλος και ο Αντώνης Τελόπουλος.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν η Ολλανδέζα Χέλενα Γκέλντοφ, που δεν έχει σφυρίξει ποτέ ελληνική ομάδα και ο Ισπανός Ρόμπλες Γκαρσία Κάρλος, που είχε διαιτητεύσει την Εθνική ομάδα Γυναικών U18 στην περσινή ήττα 3-0 από τη Σερβία, στο περσινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του βουλγαρικού Σάμοκοβ.