ΔΙΕΘΝΗ

Ανακοίνωσε επίσημα Στράντζαλη η Chemik Police (fot)

Ανακοίνωσε επίσημα Στράντζαλη η Chemik Police (fot)

Η πολωνική Grupa Azoty Chemik Police απέκτησε και επίσημα την διεθνή πρώην ακραία της ιταλικής Κούνεο, Όλγα Στράντζαλι, η οποία εδω και λίγη ώρα υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και ανακοινώθηκε επίσημα από την νταμπλούχο Πολωνίας, με την οποία προπονήθηκε για πρώτη φορά την Κυριακή.

Η 24χρονη άσος μας (1.85μ), που επέστρεψε στην πολωνική λίγκα ξανά έπειτα από ένα χρόννο απουσίας, στις πρώτες της δηλώσεις ως μέλος της ομάδας του Τούρκου τεχνικού, Φερχατ Άκμπας τόνισε τα εξής: Από το χρόνο που πέρασα στην Ιταλία έχω ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες αναμνήσεις . Είχα τα προβλήματά μου, οπότε χαίρομαι που συμφώνησα με την πρωταθλήτρια Πολωνίας. Ξέρω ότι αγωνίζεται, παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει. Θα προσπαθήσω να μάθω την τακτική το συντομότερο δυνατό και να ενισχύσω την ομάδα μου” υποστήριξε η Στράντζαλη, που μετά τους θαυμαστές που απόκτησε στην εγχώρια λίγκα από τις προηγούμενες συνεργασίες της με Enea PTPS Piła και DPD Legionovia Legionowo, είναι βέβαιο πως με το ήθος, την προσωπικότητα και τς αρετές της στο γήπεδο, θα κλέψει τις καρδιές και των φίλων της νέας της ομάδας.

strantzali_chemik police 3

Ήδη μάλιστα από τη στιγμή που ανακοινώθηκε επίσημα η Στράντζαλη, τα social media της ομάδας έχουν κατακλυστεί από μηνύματα αγάπης και θερμά καλωσορίσματα από τους φιλάθλους της Grupa Azoty Chemik Police, που επέλεξε έναν αν μη τι άλλο… πρωτότυπο τρόπο, για να παρουσιάσει την αγορά της Ελληνίδας διεθνούς.

Από την πλευρά της διοίκησης της πανίσχυρης πολωνικής ομάδας ο πρόεδρος, Paweł Frankowski δήλωσε για τη νεοαποκτηθείσα αθλήτρια: “Δεν είναι εύκολο να βρεις μία πολύτιμη ακραία την περίοδο Δεκεμβρίου / Ιανουαρίου, οπότε είμαστε χαρούμενοι που είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με την Όλγα. Είναι αναμφίβολα μια σημαντική ενίσχυση, ειδικά στην επίθεση…”

H Στράντζαλη, ανήμερα των αυιανών γενεθλίων της, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στην φετινή Tauron Liga την Τρίτη στο εντός έδρας ντέρμπι με την πρωτοπόρο της κατάταξης Developres SkyRes Rzeszów.