Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανακοίνωσε Ανθούλη ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε Ανθούλη ο Παναθηναϊκός

Την απόκτηση της Μάρθας Ανθούλη ανακοίνωσε και επίσημα ο Παναθηναϊκός επιβεβαιώνοντας στο απόλυτο το ρεπορτάζ του Volleyplanet και πλέον με την έλευση της 18χρονης διαγώνιας οι «πράσινοι» ξεκίνησαν την δημιουργία της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Την φανέλα του Παναθηναϊκού θα φορά τη νέα αγωνιστική περίοδο η Μάρθα Ανθούλη η οποία παρά το νεαρό της ηλικίας της συμφώνησε με τους «πράσινος» και δηλώνει έτοιμη να αναλάβει το βάρος της επίθεσης στις νταμπλούχες.

Η Ανθούλη που αποτελεί το μεγαλύτερο ταλέντο του ελληνικού βόλεϊ στις πρώτες της δήλωσεις ως αθλήτρια του Παναθηναϊκού τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενη που η ομάδα του Παναθηναϊκού με εμπιστεύεται να αγωνιστώ σε αυτήν.  Είναι ομάδα με υψηλές προσδοκίες και υψηλού επιπέδου. Θα είναι μια χρονιά με πολλούς στόχους τους οποίους θα βοηθήσω όσο μπορώ από μεριάς μου να πετύχουμε. Ανυπομονώ να ξεκινήσω».

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ΑΟ

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη διαγώνια Μάρθα Ανθούλη για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023, για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ.

Σπουδαία μεταγραφική προσθήκη για το «τριφύλλι» καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού βόλεϊ, την 18χρονη Μάρθα Ανθούλη (2,02μ.).

Η Ανθούλη χάρη στο ταλέντο και την ωριμότητα στο παιχνίδι της πρωταγωνίστησε την περσινή σεζόν στη Θέτιδα Βούλας με σπουδαίες εμφανίσεις ενώ η νεαρή Θεσσαλονικιά αποτελεί βασικό μέλος της Εθνικής γυναικών και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της.

Το βιογραφικό της:
2013-2019 ΟΠΑΘ Περσέας
2019-2021 Άρης
2021-2022 Θέτις Βούλας