Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Α.Ο. Θήρας – Δείτε την επίμαχη φάση (fot-vid)

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Α.Ο. Θήρας – Δείτε την επίμαχη φάση (fot-vid)
Επεισοδιακό ήταν το φινάλε της α’ αναμέτρησης των πλέι οφ μεταξύ ΑΣΠ Θέτις Βούλας- Α.Ο. Θήρας, καθώς  βρήκε την ομάδα της Σαντορίνης να… φωνάζει για την υπόδειξη του διαιτητή στην τελευταία και καθοριστική φάση του αγώνα, που στέρησε στις φιλοξενούμενες να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο. Σε ανακοίνωση της η νησιώτικη ομάδα, που δίνει συγχαρητήρια στην ομάδα της Βούλας, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαιτητική απόφαση που έκρινε το τελικό 3-1 σετ υπέρ των γηπεδούχων.
Συγκεκριμένα η διοίκηση της ομάδας της Σαντορίνης με σχετικό φωτογραφικό υλικό από το video του αγώνα διαμαρτύρεται για τη φάση στο ματς μπολ 24-23 της Θέτιδας, όπου στο καρφί της  Φίγιοκ, όπως ισχυρίζεται η διοίκηση των φιλοξενούμενων, η μπάλα αφού βρίσκει στο μπλοκ, ακουμπάει στη γραμμή του γηπέδου και ο α’  διαιτητής κ. Γεροθόδωρος, υποδεικνύει “άουτ” με την πολύτιμη νίκη καταλήγει στην ομάδα της Βούλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο. Θήρας

“Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για την διαιτησία του α’ αγώνα των πλέι οφ της ομάδας μας με τη Θέτιδα Βούλας, στο κλειστό «Γ. Γεννηματάς».
Ένα εξόφθαλμο διαιτητικό λάθος και μάλιστα στο πιο κρίσιμο σημείο του στο 4ο σετ, με το σκορ να είναι στο 24-23, ήταν αυτό που τελικά έκρινε τον νικητή της αναμέτρησης.
Ως διοίκηση του Α.Ο. Θήρας, μολονότι δεν συνηθίζουμε να ασχολούμαστε με τη διαιτησία, απόψε θεωρούμε ότι αδικηθήκαμε καταφανέστατα. Η φάση όπως μπορείτε να δείτε στη φωτό από το βίντεο του αγώνα, είναι ξεκάθαρη. Τόσο η επαφή της μπάλας στο μπλοκ του ΑΣΠ Θέτιδα Βούλας, όπως παραδέχθηκε και η ίδια αθλήτρια των γηπεδούχων, όσο και η μπάλα που ακουμπάει στη γραμμή, μετά την επίθεση της αθλήτριάς μας.
Η απουσία Video Check από τους αγώνες και ειδικότερα σε αυτούς που διακυβεύονται οι κόποι μίας ολόκληρης χρονιάς, ασφαλώς είναι κάτι που θα πρέπει να απασχολήσει τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, ΕΟΠΕ. Η λειτουργία του Video Check στους αγώνες θα βοηθήσει τόσο τους διαιτητές και θα μειώσει στο μέτρο του δυνατού τα λάθη.
Συγχαρητήρια στον ΑΣΠ Θέτιδα Βούλας για τη νίκη του σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι”.
Δείτε την επίμαχη φάση στο 1.54.45 του Video