Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανανέωσε ο «Ρίμπο»

Ανανέωσε ο «Ρίμπο»

Επιβεβαιώνοντας απόλυτα το ρεπορτάζ του Volleyplanet ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Ριζόπουλο ο οποίος θα παραμείνει και για δεύτερη χρονιά στους «πράσινους».

«Όταν θέλει η νύφη και ο γαμπρός, τύφλα να έχει ο…. πεθερός»…. αναφέρει η λαϊκή παροιμία και αυτό έγινε και στην Ορεστιάδα μεταξύ ΑΟΟ και Ριζόπουλου.

Μπορεί στην όλη υπόθεση να μην υπάρχει…. «πεθερός» ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο, καθώς η παρουσία του Δημήτρη Ριζόπουλου στην ομάδα και τη νέα χρονιά ανακοινώθηκε και επίσημα από τους «πράσινους».

Έτσι ο 31χρονος διεθνής ακραίος έχοντας «ερωτευθεί» την Ορεστιάδα είπε γρήγορα το… ΝΑΙ, μένει για μια ακόμη σεζόν στον Έβρο και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα προκειμένου ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας να επιστρέψει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η ανακοίνωση του ΑΟΟ

«Για δεύτερη χρονιά ο Σερραίος ακραίος θα αγωνιστεί με τα πράσινα αφού συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας για την επέκταση της συνεργασία τους. Ο Δημήτρης Ριζόπουλος τη χρονιά που μας πέρασε κέρδισε τον φίλαθλο κόσμο της Ορεστιάδας και το γεγονός της παραμονής του στην ομάδα για δεύτερη σεζόν αποδεικνύει ότι ο ΑΟΟ ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του 31χρονου «Ρίμπο».