Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανανέωσε στην Κηφισιά και η Λαμπρινίδου

Ανανέωσε στην Κηφισιά και η Λαμπρινίδου

Η διεθνής κεντρική έγινε η τέταρτη… σωματοφύλακας του Ηρακλή Κηφισιάς, μετά τις Κουτουξίδου, Κοσμά και Κωνσταντίνου που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με το νεοφώτιστο σύλλογο των Βορείων προαστείων και θα προσπαθήσουν με τα αγωνιστικά τους … ρόπαλά τους, όχι μόνο να κρατήσουν την ομάδα στην A1 Γυναικών, αλλά και να κυνηγήσουν τη διάκριση.

Η μπλοκέρ από τη Μυτιλήνη, όπως και οι υπόλοιπες συμπάικτριές της, που για μια χρονιά απαρνήθηκαν τη λάμψη των σαλονιών του γυναικείου βόλεϊ, προκειμένου να οδηγήσουν την ομάδα τους στην άνοδο, είναι πολύ ικανοποιημένη με τις συνθήκες που υπάρχουν εδω και ένα χρόνο στο Ζηρίνειο, όπου με τη σοβαρότητα και οργάνωση της διοίκησης όλα λειτουργούν άψογα.

Ετσι με την ενίσχυση πιθανότατα δύο ξένων η ομάδα θα δείξει το ανταγωνιστικό της πρόσωπο και στην μεγάλη κατηγορία και με δεδομένη το “κλείσιμο της ψαλίδας”, αγωνιστικά πάντα, σε σχέση με κάποιες άλλες ομάδες, αλλά και την μέχρι τώρα “χειμερία νάρκη” άλλων συλλόγων, δεν αποκλείεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...