A2

Αντωνιάδη: «Κερδίσαμε ψυχολογία και ηρεμία»

Αντωνιάδη: «Κερδίσαμε ψυχολογία και ηρεμία»

Βαθμολογική «ανάσα» πήρε το Αιγάλεω μετά την επικράτηση του με 3-2 κόντρα στην Αγία Παρασκευή. Το  Σίτι  «έσπασε» ένα αρνητικό σερί τριών ανεπιτυχών αποτελεσμάτων καιη έμπειρη  προπονήτρια της ομάδας, Αγγελική Αντωνιάδη, σχολίασε:

«Η νίκη με την Αγ.Παρασκευή μας ανέβασε ψυχολογικά και μας έδωσε ηρεμία. Την  είχαμε ανάγκη αυτή την νίκη για να πατήσουμε κ πάλι γερά στα πόδια μας για την συνέχεια του πρωταθλήματος.»

Πλέον οι «μπλε» προετοιμάζονται για το ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα Αγ.Δημηρίου (19.30) για την 8η αγωνιστική και η πολυνίκης τεχνικός του Αιγάλεω, υποστήριξε: «Το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αστέρα εξίσου σημαντικό για εμάς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε λιγότερα λάθη ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε.

Εγώ προσωπικά κρατώ την σταδιακή βελτίωση της ομάδας μας από παιχνίδι σε παιχνίδι. Όσο είναι υγιείς οι αθλήτριες μου θα πραγματοποιηθεί ο στόχος μας.»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...