Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΑΟ Θήρας: «Φιλοξενία με ινδική κάνναβη, καπνογόνα, γαλλικά και φτυσιές…»

ΑΟ Θήρας: «Φιλοξενία με ινδική κάνναβη, καπνογόνα, γαλλικά και φτυσιές…»

Στις συνθήκες διεξαγωγής του γ΄ημιτελικού γυναικών, Άρη-ΑΟ Θήρας  στο κλειστό της Πυλαίας, στο οποίο σύμφωνα με επίσημη καταγγελία των ανθρώπων της Σαντορίνης  η οσμή “ινδιικής κάνναβης” και “των καπνογόνων” οδήγησε δις στη λιποθυμία της αθλήτριας Μελίνας Εμμανουηλίδου, αναφέρεται μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσε την Δευτέρα το ΔΣ. της διοίκησης του ΑΟ Θήρας, που διαμαρτύρεται και για την εν γένει αντιμετώπιση των φιλοεξνούμενων, τόσο από τον παρατηρητή του αγώνα, όσο και από τους ανθρώπους που ήταν υπεύθυνοι για την τήρηση της τάξης και διεξαγωγής ενός τόσο σημαντικού αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας

“Χθες η ομάδα μας έδινε ένα αγώνα που το αποτέλεσμά του θα έδινε το εισιτήριο για τον τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών. Ενός πρωταθλήματος που έχει χαρακτηριστεί από αστείο έως παρωδία, με τις αποχωρήσεις ομάδων στην αρχή του, αλλά και στη μέση του. Ενός πρωταθλήματος που θέλουμε να πιστεύουμε ότι η ομάδα μας το τιμάει με την παρουσία της. Σεβόμενη τον ιδρώτα των αθλητριών της αλλά και των ανθρώπων που την περιστοιχίζουν. Σεβόμενη τις αντίπαλες ομάδες προσφέροντας την καλύτερη δυνατή φιλοξενία και τους κανόνες του παιχνιδιού.

Χθες τύχαμε μιας φιλοξενίας η οποία δεν τιμάει σε καμία περίπτωση την ομάδα και τον κόσμο του Άρη. Σε ένα γήπεδο με υπεράριθμους οπαδούς του Άρη, πίσω από τις διαφημιστικές πινακίδες που έφταναν δίπλα στις αναπληρωματικές αθλήτριες της ομάδας μας. Σε ένα γήπεδο που μύριζε ινδική κάνναβη. Σε ένα γήπεδο που κάθε σερβίς των αθλητριών μας στο δεύτερο και τέταρτο σετ ήταν εφιαλτικό, με γαλλικά και φτυσιές. Σε ένα γήπεδο που η έλλειψη αστυνομικής δύναμης ήταν παραπάνω από εμφανής. Σε ένα γήπεδο που και στον πρώτο αγώνα της σειράς, η ομάδα μας πέρασε τα ίδια πράγματα, αλλά σε λιγότερη εμβέλεια. Δεν υπάρχει λόγος να αναφέρουμε τα υβριστικά συνθήματα κατά των πάντων που έφεραν το έμβλημα του Α.Ο. Θήρας.

aris_ao thyras_kapnogona

Υπάρχει όμως σοβαρότατος λόγος να αναφέρουμε ότι στις παρατηρήσεις του τιμ μάνατζερ και της αρχηγού μας προς τον παρατηρητή του αγώνα πριν την αρχή του δεύτερου και τέταρτου σετ η απάντησή του ήταν, ότι δε μπορώ να κάνω κάτι. Υπάρχει σοβαρότατος λόγος να αναφέρουμε ότι στο προηγούμενο ματς υπήρχαν δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες συγκρούστηκαν με τον κόσμο του Άρη, μετά το τέλος του αγώνα. Οι δυνάμεις αυτές χθες, έλαμψαν δια της απουσίας τους, αν και ο κόσμος ήταν πολλαπλάσιος. Υπάρχει λόγος να αναφέρουμε ότι μετά το τέλος του αγώνα και ενώ έχουν μπει τριακόσια άτομα να πανηγυρίσουν τη νίκη της αντιπάλου ομάδας με αναμμένα καπνογόνα, οι διαιτητές του αγώνα και ο παρατηρητής του έλεγαν, να βγει έξω ο έφορος της ομάδας μας που πήγε να παραπονεθεί για την όλη κατάσταση. Υπάρχει λόγος να αναφέρουμε την λιποθυμία τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα της διεθνής αθλήτριάς μας, Μελίνας Εμμανουηλίδου, όσο και μετά το τέλος αυτού, εξαιτίας της έντονης μυρωδιάς των καπνογόνων κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Λυπόμαστε για ότι αντικρίσαμε στο χθεσινό αγώνα.

Τέλος, θα ήταν παράλειψή μας να μη πούμε περαστικά στον πρώτο προπονητή του Άρη κύριο
Καββαδά και να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στον βοηθό του κύριο Τσαϊρέλλη!

Εκ του ΔΣ
ΑΟ Θήρας

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
12/07/2024

«Σάσι» is back!

Η χαμογελαστή «μπόμπερ» Σάσκια Χίπε επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Μίλωνα για το πρώτο μισό της σεζόν 2024/25!