Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΑΟ Θήρας: «Γυρίζουμε σελίδα»

ΑΟ Θήρας: «Γυρίζουμε σελίδα»

Με το σύνθημα «το κεφάλαιο Μεμετζή έκλεισε. Γυρίζουμε σελίδα» ο ΑΟ Θήρας παρουσίασε στα τοπικά μέσα της Σαντορίνης, το νέο προπονητή της ομάδας Απόστολο Οικονόμου.

Στον πρόλογο της εκδήλωσης, οι παράγοντες του συλλόγου ευχαρίστησαν σύσσωμοι, την πρώην Εβρίτισα τεχνικό για την προσφορά της στην ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια, καλωσόρισαν το νέο προπονητή κ. Οικονόμου τον οποίο χαρακτήρισαν έμπειρο και καταξιωμένο τεχνικό ενώ υποστήριξαν ότι θα κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στο υψηλότερο σκαλοπάτι.

Αντάξιος συνεχιστής

Από την πλευρά του ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ και της ΑΕ Λάρνακας, έπλεξε το εγκώμιο της Ελένης Μεμετζή και ιεράρχησε τους στόχους της ομάδας.

Χαρακτηριστικά ο Απόστολος Οικονόμου τόνισε στα κυριότερα σημεία: « Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τη συνάδελφο Ελένη Μεμετζή για τη σπουδαία δουλειά που έκανε στην ομάδα και ελπίζω να φανώ αντάξιος συνεχιστής της.

Ευχαριστώ τη διοίκηση της Σαντορίνης για τη μεγάλη τιμή που μου έκανε και μου εμπιστεύτηκε την ομάδα. Ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα και στο πρωτάθλημα της Α1.

Είμαι ικανοποιημένος που ήρθα σε μια ομάδα που έχει μια διοίκηση που είναι τόσο κοντά στις αθλήτριες και προσφέρει σε ένα επαγγελματία προπονητή πολύ καλές συνθήκες για να εργαστεί. Αυτό είναι πολύ καλό για ένα φιλόδοξο προπονητή σαν και εμένα.

Σοβαροί και ανταγωνιστικοί

Η ομάδα έχει πολύ ταλαντούχες αθλήτριες που είναι πρόθυμες να συνεργαστούν μαζί μου. Από σήμερα γυρίζουμε μια νέα σελίδα, ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο για το σύλλογο.

Σκοπός είναι να παρουσιάσουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς μια ανταγωνιστική και σοβαρή ομάδα και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

Όσον αφορά τους φετινούς στόχους η ομάδα θέλει να μπει στην τετράδα και να κερδίσει την είσοδο της στο φάιναλ φορ του κυπέλλου.

Όλοι θα κριθούμε από τα αποτελέσματα. Αισιοδοξώ του χρόνου να φτιάξουμε μια πιο έτοιμη και ανταγωνιστικότερη ομάδα που θα έχει υψηλότερους στόχους.

Θέλουμε τον κόσμο

Ξέρω ότι ο κόσμος όπως και η διοίκηση είναι πολύ κοντά στην ομάδα. Χρειαζόμαστε τη στήριξη των φιλάθλων μας και πιστεύω είναι στο χέρι μας να τον κρατήσουμε κοντά μας. Έχουμε ανάγκη τη ζεστασιά και το χειροκρότημα του.

Τέλος ο κ. Οικονόμου σχολίασε τις ομάδες του πρωταθλήματος: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα σκαλοπάτι παραπάνω από τις υπόλοιπες ομάδες. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟ και η Νάξος θα παλέψουν για να μπουν στο τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Στη συνέχεια εμείς, η ΑΕΚ , βάζω μέσα και το Μαρκόπουλο θα κοντραριστούμε για την τετράδα και οι υπόλοιποι θα παλέψουν για την παραμονή τους.»