DARK ROOM

Απ’ το φιλέ, στον… εκλογικό στίβο

Απ’ το φιλέ, στον… εκλογικό στίβο

Την υποψηφιότητά τους στις επικείμενες εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 ανακοίνωσαν με διαφορετικά κόμματα οι Σάκης Ψάρρας και Δημήτρης Τσούκας.

Δύο άνδρες τους οποίους εδώ και χρόνια γνωρίζουμε από την επιτυχημένη καριέρα τους στα γήπεδα του βόλεϊ, ζητάνε αμφότεροι πλέον την ψήφο μας.

Ο πρώην πρωταθλητής των Χανίων και πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Α.Π., Σάκης Ψάρρας τίθεται ξανά στην κρίση του εκλογικού σώματος, ως υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ Α’ Αθηνών.

“Με χαρά σας ανακοινώνω ότι θα είμαι στη λίστα των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη στην Α’ Αθήνας, στις εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου.

psaras

Θεώρησα υποχρέωση μου, να συμμετέχω σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, δηλώνοντας με την παρουσία μου, την ανάγκη ανανέωσης των προσώπων που ασχολούνται με τα κοινά. Ειδικότερα θα ήθελα να φανώ χρήσιμος στον τομέα του αθλητισμού, που επέλεξα να ασχοληθώ με πάθος και αφοσίωση σε όλη μου τη ζωή, με επιτυχή αποτελέσματα.

Δίνω τη μάχη λοιπόν με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, ως μία σοβαρή και υπεύθυνη επιλογή, για να καταφέρουμε να δώσουμε ελπίδα και προοπτική στους νέους ανθρώπους, που τόσο πολύ το έχουν ανάγκη” τόνισε στο προεκλογικό μηνυμά του ο Σάκης Ψάρρας.

“Κατόπιν ωρίμου σκέψεως” ο γιατρός! 

Και πάλι υποψήφιος με το “Ποτάμι” θα είναι στην εκλογική περιφέρεια της Β’ Αθηνών ο γνωστός ορθοπαιδικός χειρουργός, Δημήτρης Τσούκας, που όπως έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, το… σκέφτηκε καλά πριν θέσει εκ νέου υποψηφιότητα!

tsoukas_dimitris

“Μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισα να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του Ποταμιού να είμαι ξανά υποψήφιός του στις βουλευτικές εκλογές στη Β’ Αθηνών. Η όποια ενασχόλησή μου με τα κοινά, επιστημονικά, κοινωνικά η πολιτικά δεν ενέχει τη φιλοδοξία κατάληψης θώκων, αλλά το κίνητρο προσφοράς.

Άλλωστε η εκλογή με λίστα αποκλείει από το παιχνίδι μη επαγγελματίες πολιτικούς σαν κι εμένα ιδίως σε επικείμενες εκλογές χωρίς διακύβευμα γεγονός που καταργεί κάθε σοβαρότητα. Δεν μπορώ όμως να παραμείνω απαθής στο πουλημένο παιχνίδι της απαξίωσης και του ευτελισμού της ζωής μας και της εργασίας μας και της βίαιης διακοπής της μελλοντικής διαβίωσης των παιδιών μας. Παιχνίδι που εκτελείται από επικίνδυνους αδαείς, ανεπάγγελτους, ανήθικους και προδότες.

dimitris-tsoukas-δημήτρης-τσούκας

Δεν θα επανέλθω με καμία πολιτική δημοσίευση μέχρι τις εκλογές. Ολοι μιλάμε και μιλάμε πολύ. Μου αρκούν αυτοί που νιώθουν. Οι άλλοι έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να ακούσουν…” τόνισε ο διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής Ελάχιστα Επεμβατικής και Αθλητιατρικής Χειρουργικής του ΝοσοκομείουMediterraneo, που για πρώτη φορά είχε πολιτευτεί στις Ευρωεκλογές του 2014 με την “Κοινωνία Αξιών”.