Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Απέκτησε Ταυρή-Μάρκου ο Ηρακλής Χαλκίδας

Απέκτησε Ταυρή-Μάρκου ο Ηρακλής Χαλκίδας

Την απόκτηση των ακραίων Κωνσταντίνο Ταυρή και Αργύρη Μάρκου ανακοίνωσε ο Ηρακλή Χαλκίδας Kings που συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση εν όψει της νέας χρονιάς.

Δύο αθλητές που είναι γέννημα θρέμμα της Χαλκίδας και γνωρίζουν πολύ καλά την ομάδα απέκτησε ο Ηρακλής Χαλκίδας ενισχύοντας και τον βαθμό της… εντοπιότητας στο ρόστερ του.

Ο Κωνσταντίνος Ταυρής έχοντας ολοκληρώσει πλέον τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο της Σύρου επιστρέφει στην Χαλκίδα και τον Ηρακλή προκειμένου να τον ενισχύσει στην πρώτη του παρουσία στην Α1 και να προστεθεί στην φαρέτρα του Σπύρου Γκολίτσης.

Ο νεαρός ακραίος στις πρώτες του δηλώσεις υπογράμμισε «Επέλεξα να επανέλθω στη γενέτειρα πόλη μου τη Χαλκίδα και να κάνω ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα στην αθλητική μου διαδρομή, συμμετέχοντας με όλες μου τις δυνάμεις στη μεγάλη προσπάθεια για διάκριση που κάνει ο Ηρακλής Χαλκίδας στη VOLLEYLEAGUE».

Την φανέλα της ομάδας τη νέα χρονιά θα φορά και ο Αργύρης Μάρκου ο οποίος αποτελεί ουσιαστικά «εσωτερική» μεταγραφή αφού ξεκίνησε την καριέρα του στον ΑΓΕ Χαλκίδας, έχει αγωνιστεί στην Παλλήνη και πέρσι στον ΟΠΕ Χαλκίδας

Ο Μάρκου μετακομίζοντας πλέον στον Ηρακλή ΧαλκίδαςKings δηλώνει έτοιμος για την εμπειρία της Volleyleague υπογραμμίζοντας «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια ομάδα που θα εκπροσωπήσει για πρώτη φορά την πόλη μου στην Α1 Εθνική Κατηγορία Βόλεϊ. Ως αθλητής και ιδιαίτερα ως Χαλκιδέος θα κάνω ότι μπορώ για να αναδείξω αυτή την πολύ μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στον Ηρακλή Χαλκίδας για να επιτύχουμε όλους τους φετινούς μας στόχους».